Kapzal......tak z ciekawości ile kosztowała cie ta operacja ?? mam na myśli część plus robota ???
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therebroodka wrote:Mario1112 Sprawa z fap może być banalna. W korku wlewu paliwa znajduje się czujnik zawartości płynu eolys w paliwie. Albo masz nie oryginalny korek albo czujnik w nim się znajdujący jest walnięty. Komputer jest okłamywany i stąd problemy.Wyczytałem o takiej możliwości na forum "PKP"(peugeot klub polska)
broodka wrote:Mario1112 Sprawa z fap może być banalna. W korku wlewu paliwa znajduje się czujnik zawartości płynu eolys w paliwie. Albo masz nie oryginalny korek albo czujnik w nim się znajdujący jest walnięty. Komputer jest okłamywany i stąd problemy.Wyczytałem o takiej możliwości na forum "PKP"(peugeot klub polska)
mario1112 wrote:faky czujnik przy korku buł walniety wymieniłem i dalej to samo oddałem auto do magika od peugeotów i zrobił regenerację filtra i okazało się że auto dalej nie jedzie podejrzewamy komputer gdyż róznice ciśnień komputer wogól nie widzi prosze o rade
prodiverman wrote:Witam wszystkich serdecznie
Mam podobny problem z moin 307 HDI 110 2005 rok przebieg 49500km.