Witam. Moi znajomi posiadaja stowarzyszenie w ramcha którego maja zespół. I poprosili mnie w sprawie doradztwa sprzetowego. Problem stary jak swiat - relatywnie duży zespół (od bidy mozna go zamknąc w 24 kanałach) nie maja ekstremalnie wysokich wymagań - i nie maja kasy....mnaja troszke monitorów mików itp. natomiast pozostaje kwestia konsoli i "zaplecza".... jako ze wskazane jest dla nich 6 torów mon. + efekty potrzebuja czegos co ma min 8 auxów( opcja konsoli mon. odpada) .... z racji korzystnej ceny, oraz ich nieextremalnych wymagań - zastanawiam sie nad doradztwem własnie cyfrowego Behringera
I teraz pytanie - skoierowane DO POSIADACZY I URZYTKOWNIKÓW. Nie chodzi mi o chasła pod tytułem to jest takie czy innne behringer to smiec ple ple ple.... alebo pełnycgh zachwytów - chodzi mi o realna wartośc tego urzadzenia - zachowania przy pracy....stabilnośc systemu.... czy dla "trupy"klasy połteatralnej coś takiego zda egzamin? Preferuje wypowiedzi urzytkowników. Acha i czy to rzeczywiscie jest "klon 01 yamahy"...czy to własna konstrukcja behringera.
I teraz pytanie - skoierowane DO POSIADACZY I URZYTKOWNIKÓW. Nie chodzi mi o chasła pod tytułem to jest takie czy innne behringer to smiec ple ple ple.... alebo pełnycgh zachwytów - chodzi mi o realna wartośc tego urzadzenia - zachowania przy pracy....stabilnośc systemu.... czy dla "trupy"klasy połteatralnej coś takiego zda egzamin? Preferuje wypowiedzi urzytkowników. Acha i czy to rzeczywiscie jest "klon 01 yamahy"...czy to własna konstrukcja behringera.