witam wszystkich mam problemik z pralką gorenie .nie umiem się zdecydować czy kupić nową czy naprawić starą? mam w domu gorenie wa122 pralkę kupiłam 7 lat temu była eksploatowana na maksymalnych obrotach 1200, co drugi dzień przez 7 lat po 3 prania dziennie super pogramy dodatkowe ogólnie do 6 roku byłam nią zachwycona teraz zaczęły się problemy z modułem sterującym 2 razy zrobiło się zwarcie raz rok temu -blokada drzwi koszt naprawy ok.300 zł (i tylko dlatego 300 ze elektryk lutował) niestety teraz było jakieś zwarcie i elektryk juz nie da rady bo za dużo jest popalone koszt wymiany modułu ok.500 zł tyle ze przy takim eksploatowaniu pralki to wymiana tego jest chyba bez celowa szkoda sie będzie z nią pożegnać bo była naprawdę super szkoda mi tylko kasy ja dawałam za nią 2250zł 7 lat temu na narodziny pierwszego potomka
a teraz mam dylemat jaką kupić do 1000 zł i co zrobić ze starą? jest jeszcze w serwisie musze zapłacić 75 zł za wycenę no chyba ze kupie u nich to mi panowie spuszczą 50 zł na nowej a starą zostawię
chciałam jeszcze dodać ze pralka dalej bedzię tak często użytkowana gdyż doszedł nam nowy szkrab-brudasek:D

chciałam jeszcze dodać ze pralka dalej bedzię tak często użytkowana gdyż doszedł nam nowy szkrab-brudasek:D