Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    gt234
    Level 10  
    Witam zastanawiam się nad kupnem radia z aukcji internetowej koszt = 240 zł

Zapewnienia sprzedającego:
    JEST TO NOWE RADIO SAMOCHODOWE CD,ZNANEJ I RENOWANEJ HOLEDERSKIEJ FIRMY AXION-LENCO CD 1018 RDS/MP3 ( MP3,ID3,RDS,WINDA-4x50W + FUNKCJA AUX )-NAJNOWSZY MODEL ( MODEL Z ROKU 2007 ),PRZYWIEZIONE KILKA DNI TEMU Z ZAGRANICY,WZOROWANE NA MODELU ALPINE!!!!!,Z TEGO CO MI POWIEDZIANO ROBIONE JEST NA FIRMOWYCH PODZESPOŁACH,DZIĘKI TEMU CHYBA TAK PIĘKNIE GRA-TO NIE ŻADNA PODRÓBKA,TYLKO 100% ORYGINALNY PRODUKT!!!!! POSIADA DODATKOWO FUNKCJĘ AUX,DZIĘKI KTÓREJ MOŻEMY PODŁĄCZYĆ RÓŻNE URZĄDZENIA ZEWNETRZNE np: TELEWIZOR,DVD,NAWIGACJĘ itp.

POSIADA ONO NIESAMOWITY DESING,JEST ONO CAŁE KOLORU CZARNEGO,PODŚWIETLENIE WYŚWIETLACZA TYPU MATRIX,RESZTA PODŚWIETLNIA W PIĘKNYM KOLORZE CZERWONYM,IDELANY DLA MŁODYCH LUDZI I NIETYLKO KTÓRZY LUBIĄ BAJERY W STYLU TUNNING CAR!!!! WYGLĄDA NIESAMOWICIE W SAMOCHODZIE,PASUJE DO KAŻDEGO SAMOCHODU. PANEL JEST TUPU FLIP DOWN,OPUSZCZANY ( WINDA ).

RADIO TO JEST POD NAZWĄ AXION A NIE LENCO,PONIEWAŻ PRZEZNACZONE JEST NA RYNEK FRANCUSKI!!!!

Technische Daten

DIN-CD-Radio mit RDS-EON-PTY und MP3 Funktion.

- DIN-CD-Radio mit RDS-EON-PTY und MP3 Funktion
    - 18 FM Stationsspeicher
    - Automatischer Sendersuchlauf und Speicherung
    - Wiedergabe von Audio CD, CD-R-, CD-RW & MP3 kompatibel
    - Mit Titel-Informationen (Mp3 id tag) von MP3-Dateien
    - Automatische Selbstladen der CD
    - CD- Wiederholung-, SCAN-, SHF- Funktion
    - Loudness- Regler
    - Elektronische Lautstärke-, Bass-, Höhen- Kontrolle
    - Überblend- und Balance-Regler
    - Abnehmbares, blau beleuchtetes Flip down LCD Display (Diebstahlschutz)
    - Verstärker für 4 x 50 W (PMPO)
    - 2-Kanal RCA Vorverstärker Ausgang
    - Uhrzeit Anzeige
    - Gerätefront schwarz / silber
    - ISO-DIN Stecker zum leichten Anschluss
    - Telefon Stummschaltung
    - EPS (Erschütterungsbeständig)
    - Abmessungen : (B x H x T): 170 x 54 x 184 mm

Czy to jest jakiś szajs japoński czy dobre radio ponoć kosztuje aktualnie w Niemczech 150 Euro:D
    Radio Axion
    RADY BARDZO MIOLE WIDZIANE
    zgodny
    Level 19  
    Witam! .I tak wszystko jest Made in PRC a co w środku to dopiero po rozebraniu..pozdrawiam
    crazy_88
    Level 42  
    Odradzam takicg sprzętów lepiej już kupić jakąś używke np pioneera.
    gt234
    Level 10  
    Mam nadzieje, że to jakaś dobra firma (wiadomo nie najlepsza).

Kiedyś kupiłem nowe radio firmy Medion i laser padł po tygodniu znajomy ma radio Dalco i nie działa już wiekszość możliwości tego radia.

Jeżeli chodzio o używke to są w większości przypadkach dojechane kupiłem Blaupunkta i Alpine klasa średnia odrazu powędrowały dalej laser w używkach jest bardzo niewiadomego stanu.
    I jak w moim przypadku kupuje w internecie LOL
    brzo2a
    Level 18  
    to nie jest dobra firma.. za 240zl to mozesz kupic niezla uzywke normalnego producenta (pioneer, alpine, jvc, kenwood itp)
    gt234
    Level 10  
    Co do firmy tego radia to nic nie wiem / nigdy nie słyszałem, nie ma go na allegro czyli to może nie jakiś badziew przywożony setkami za 140 zł w niemczech ta firma ceni się na 150 Euro (cena to nie wszystko).

Mam w samochodzie teraz radyjko ,,Denwer,, ponoc lipa ale ja jestem zadowolny z niego fakt że stacje łapie dobrze na postoju w trasie coś tam słychać małe trzaski , ale odczyt Cd to bajka szybko przełancza do następnego utworu nawet od poczatku do końca płyty, a dziury są nie straszne (nawet masakryczne wstrząsy nie są straszne i czyta nagrywane płyty z PC)