jak w temacie, posiadam legalną wersję automapy, zainstalowana stara wersja działa prawidłowo, ale dzisiaj zauważyłem że pojawiła się najnowsza wersja 4.0, co dziwne także na laptopa co dla mnie jest największą radością (ha), ściągnąłem ją zgodnie z procedurami wymaganymi przez producenta programu. Próba instalacji nie powiodła się wyskoczył taki oto komunikat " Polska 2007.1 : Podano numer licencyjny użyty na innym urządzeniu " laptop mam ten sam i taki sam od początku, numer ip komputera też, więc o co tu chodzi? Może ktoś mi to wyjaśni. W dodatku miesiąc temu po sformatowaniu komputera i próbie zainstalowania starej wersji też były kłopoty, pomógł kontakt meilowy z producentem, odpisali że już odblokowali mój numer licencji czy coś takiego, ale nie wytłumaczyli dlaczego moja licencja była zablokowana. Po tym odblokowaniu znowu mogłem się cieszyć z GPS - u. O co tu chodzi, może mi ktoś wytłumaczy bo boję się już formatować komputer bo jest realne zagrożenie że znowu zablokują mi Automapę.