WItam, proszę o podanie prawidłowych ystwien do CWU w trybie letnim dla teg sterownika oraz kodu dostepu (jakie klawisze trzeba nacisnąć) aby wejsc do trybu E2
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thererobik5 wrote:czas wybiegu pompy CWU oraz wybór priorytetu podczas ładowania CWU, gośc który instalował ten kociol uparl sie aby zalozyc tylko jedną pompę dla CWU i CO.
Jak lepiej ustawic ten kociol w lato dla CWU, aby miał duże przerwy w pracy tzn np tryb podtrzymania 30minut ilośc cykli w tym trybie 2?
pamigo wrote:Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać się do parametrów E2 ponieważ chciałem zmienić minimalną tęperature na kotle, mam 56 a chciałbym obniżyć do 40 stopni bez montowania dodatkowych urządzeń
krzychu22t wrote:Po co przrerabiac na jedna pompe, zmien priorytet w ustawieniach E2 - parametr n z kreska na dole, aby wejść do trybu serwisowego E2 zrob tak:
Ustaw wentylator (U = 1)
Głównym wyłącznikiem wyłączyć zasilanie (dalej powinien świecić)
Ponownie włącz główny włacznik (podświetlony) trzymając jednocześnie wciśnięte przyciski + i -.
Opis parametrow E2:
Link
krzychu22t wrote:Po co przrerabiac na jedna pompe, zmien priorytet w ustawieniach E2 - parametr n z kreska na dole, aby wejść do trybu serwisowego E2 zrob tak:
Ustaw wentylator (U = 1)
Głównym wyłącznikiem wyłączyć zasilanie (dalej powinien świecić)
Ponownie włącz główny włacznik (podświetlony) trzymając jednocześnie wciśnięte przyciski + i -.
Opis parametrow E2:
Link