Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Projektowanie urządzeń elektronicznych

nowak_mariusz 27 May 2007 17:33 2661 2
Altium Designer Computer Controls
    nowak_mariusz
    Level 11  
    Zajmuje się projektowaniem i wykonywaniem prototypów urządzeń elektronicznych z wykorzystaniem mikrokontrolerów AVR, PIC oraz PSoC. Moją specjalnością są nietypowe i wysoko wyspecjalizowane urządzenia mikroprocesorowe oraz inne układy oparte na konwencjonalnych układach cyfrowych i analogowych. Posiadam bogate zaplecze projektowe i konstrukcyjne pozwalające na wykonanie prototypu urządzenia od podstaw, wraz z całą jego dokumentacją techniczną, testowaniem i programowaniem mikrokontrolerów.

Do realizowania projektów urządzeń elektronicznych wykorzystuje nowoczesne podzespoły, starając się jednocześnie zapewnić najkorzystniejszy stosunek ceny do funkcjonalności i niezawodności urządzenia. Ponadto tworze oprogramowanie dla mikrokontrolerów, jak również wysoko poziomowe aplikacje IT. Moje umiejętności pozwalają na tworzenie urządzeń elektronicznych powiązanych z aplikacjami IT.

Więcej szczegółów na www.proster.hng.pl
    Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).
  • Altium Designer Computer Controls
    tomek625
    Level 14  
    Czy byłbyś wstanie wykonać sterownik do podajnika drutu z regulacją obrotów silnika 24V- i opóźnieniami wyłączania gazu i prądu ,jak pisałem w temacie;
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic724241.html
    nowak_mariusz
    Level 11  
    Proszę o podesłanie na priv więcej szczegółów.