Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Skanowanie silnika autobusu Volvo Scania

Piter753 30 May 2007 17:34 1709 3
Texa Poland
    Piter753
    Level 11  
    Witam,

Czy isnieja jakaś karta do wpięcia do laptopa + kable do diagnozowania autobusów. Znam ESItonica i euroscana.

pozdrawiam,
    PG
  • Texa Poland
    gka3
    Level 17  
    Witam !

Ja planuje zakup testera Magneti Marelli TECH, podłacza sie go do komputera przez bluetooth, usb lub rs 232. Posiada on oprocz bazy aut osobowych także mozliwosc diagnozowania ciezarowek autobusow ciagnikow rolniczych i naczep. Dosc dlugo zastanawiam sie nad zakupem testera, bralem pod uwage kilka wariantow. W tej chwili jestem zdecydowany na ten wlasnie tester. Polecam odwiedzenie strony MM.

Pozdrawiam!
    gka3
  • Texa Poland
    szajah
    Level 10  
    Witam urzywał ktoś tego urządzenia czy łączy się ze sterownikami EBS Wabco,Knorr i ze sterownikami silnika np. Bosch,Vmack
    Czy kolejne urządzenie do wszystkiego znaczy się do niczego
    gka3
    Level 17  
    Co do Techa MM to urządzenie uniwersalne i właśnie się obawiam aby nie okazało sie ze jest do wszystkiego, przynajmniej tak twierdzi producent.
    Ma zestaw przewodów do aut europejskich, japońskich i koreańskich i do ciężarówek, autobusów, naczep i ciągników rolniczych. Trochę zastanawiałem się nad obecnymi ofertami testerów, brałem pod uwage KTS, SDP i TECH. W tej chwili góruje TECH ma pokażną liste obsługiwanych aut i ciekawe funkcje.

Ale wszystko okaże się po prezentacji urządzenia, umówiłem się w przyszłym tygodniu. Po wszystkim dam znać co tak naprawde on potrafi.

gka3

Dodano po 2 [minuty]:

Piter753

Piszesz ze znasz ESItonica i euroscana możesz napisać coś więcej na ich temat.