Witam ponownie wszystkich i zwracam sie o pomoc,teraz mam problem z mikrofalą SAMSUNG.Do soboty działała bez problemu,az zona zabrała do znajomych i tam po podłączeniu okazało sie ze nie działa,po przywiezieniu do domu niestety ,potwierdziło sie ze niestety klapa nic nie działa, dziwne zanim zabrała z domu działała m,zawiozła tylko na miejsce i juz nie działała, rozebrałem ,i sprawdziłem bezpieczniki,byłem w mieście kupiłem 2,bo dwa tam rożne znalazłem,wymieniłem i niestety nic,poruszałem kablami myśle ze cos nie łączy,może gdzieś
kabelek sie obruszył jak przenosiła,ale nic to nie daje,nadal nic nie działa,najlepsze ze nic nie ma nawet wyświetlacz ani światełko w środku nie działa.Nie zauważyłem żeby cos gdzieś sie cos spaliło,nic nie śmierdzi, tak wizualnie nic podejrzanego,proszę o pomoc bo ja jestem totalnym laikiem w tym.
Jeszcze raz tylko dodam ze mikrofale zanim zabrała działała,po przewiezieniu na inne miejsce nie ruszyła juz
,mnie to wygląda jakby cos przestało łączyć,ale sie nie znam na tym,i najlepsze ze nic nie działa nawet wyświetlacz,żadnych reakcji ?
Teraz ok,co to forum pisowni czy co ,że brak kropki nad "z"to problem ??
kabelek sie obruszył jak przenosiła,ale nic to nie daje,nadal nic nie działa,najlepsze ze nic nie ma nawet wyświetlacz ani światełko w środku nie działa.Nie zauważyłem żeby cos gdzieś sie cos spaliło,nic nie śmierdzi, tak wizualnie nic podejrzanego,proszę o pomoc bo ja jestem totalnym laikiem w tym.
Jeszcze raz tylko dodam ze mikrofale zanim zabrała działała,po przewiezieniu na inne miejsce nie ruszyła juz

Teraz ok,co to forum pisowni czy co ,że brak kropki nad "z"to problem ??