Amperomierz RMS?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremr. wrote:U mnie (w pokoju, w warsztacie) to już jest standardowe oświetlenie - świetlówki liniowe zasilane z (dobrze przebadanych i przetestowanych) stateczników od świetlówek kompaktowych. Problemem jest dostanie akurat takich świetlówek jakie się chce, ale w jednej hurtowni powiedzieli że zrobią renament i zamówią co im brakuje, i wszystko powinno już być 10 stycznia. No to czekam. Na razie używam philipsa 830 18W - ale świeci za mocno, chcę 12W.Czy rozważaliście możliwość zastosowania zwykłych świetlówek do oświetlenia?
cichya wrote:Witam. Ja polecam świetlówki LUMAX o mocy 26 -32 W Dostępne od czasu do czasu w sklepach gdzie wszystko robią z pewnego owada. Mam takie dwie od ponad roku nic sie z nimi nie dzieje, barwa światła bardzo przyjemna no i ta cena (10 zł)
typ wrote:Nikt nie wie jak to jest z tymi żarówkami z Anglii? Czy rzeczywiście tam są takie tanie?
filipinka_33 wrote:Witam, zastanawiam sie nad zakupem żarówki diodowej nivitec globe 60 LED !!!- E27 220V,
-czy ktoś już ich używał
-jakie odczucia
-czy rzeczywiście świecą jasno
Pozdrawiam