Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

jakie głośniki do Pioneer DEH-P5900

Pioneerman 13 Jul 2007 17:06 1512 7
    Pioneerman
    Level 10  
    Porsze o pomoc poniewarz dopiero stawiam pierwsze kroki w CARAUDIO.
    Chce zakupić radio Pioneer P5900 i nie wiem jakie głośniki wybrać aby był czysty, głębki bass bez subwoofera. Najczesciej bede słuchał rap, R&B, techno. Mam mały samochód tj. MATIZ :D

Dodano po 2 [minuty]:

Zapomniałem dodać: chciałbym aby głośniki miały dosyć duża moc poniewarz w przyszłości planuje zakup wzmacniacza oraz zeby te glosniki byly na tylną półkę :D
    robert0901
    Level 12  
    nie radze montowac glosnikow w tylnej półce. A najlepiej na przód kup sobie 2 głośniki niskotonowe i 2 wysokotonowe
    Pioneerman
    Level 10  
    A jakie głośniki proponujecie (model, cena) Zeby tak wszystko wyszło ok 300 - 400 zł
    crazy_88
    Level 42  
    Nie polecam osobiście tweeter jest do bani i zbyt ostry a co za tym idzie zbytnie zmęczenie uszu chcesz jakości szukaj pb ES-6Cv.2 Evolution
    Pioneerman
    Level 10  
    Tak czytam na waszym forum i doszedłem do wniosku że lepiej zainwestować w przednie nagłośnienie :D
    a co sądzicie o Alpinach jeśli są dobre to jaki model?
    Pioneerman
    Level 10  
    właśnie zakupiłem wymarzone radio i Helixy Blue
    Teraz planuje włożyć coś do tyłu:D Może mi ktoś powiedzięć jak grają elipsy z Helixa??
    sdnk
    Level 17  
    Do tylu to lepiej suba zaplanuj :) elipsy sa do bani, bo jak wstawisz suba to ani one ani sub nie beda dobrze grac.
    Pioneerman
    Level 10  
    no dobrze to czas na suba :D
    A jaki zestaw proponujecie tak do 300-400 zł może być nawet mniej
    ale żeby nie było przesytu nad formą Matiz to małe auto więc jakiegoś giganta nie trzeba żeby głowy urywało:D