Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Chrysler Voyager nie Pali

Adrian113 13 Jul 2007 19:38 7815 6
  • #1
    Adrian113
    Level 13  
    Witam mam problem z moim autem o marce Chrysler Voyager z silnikiem o pojemności 3301,00ccm benzyna - gaz , 6cilindrowy a mianowicie nie chce mi odpalać wymieniłem niedawno świece kable są ok ale przy odpalaniu rozrusznik kręci ale nie ma iskry po prostu wszystko działa tylko niema iskry
    co może być tego powodem proszę o pomoc z góry dziękuje . Pisze już trzeci raz i już mnie krew zalewa bo pewnie ten temat też wrzucicie mi do kosza ludzie mówię wam co idzie za obserwować dla prostego człowieka z podwórka a nie jak dla mechanika gdybym wiedział o co chodzi to po jakiego h..... bym tu o tym pisał sam bym se naprawił a że nie wiem to sie pytam może ktoś miał ten sam problem i nie wymądrzajcie mi sie tutaj strasznie jak byście wszystkie rozumy pozjadali to po co jest to forum ja pierdziele takie forum .
  • #2
    User removed account
    User removed account  
  • #3
    Adrian113
    Level 13  
    Co to jest i gdzie mam tego szukać ??
  • #4
    virus123456
    Level 16  
    swoje pytanie masz zadac na innym forum www.tajemnicevoyagerow.inten.pl

    BORMAN
  • #5
    User removed account
    User removed account  
  • #6
    milejow
    Level 43  
    W pierwszym temacie pisalem ci abys sprawdzil zasilanie zespolu cewek(zielony kabel z czerwonym paskiem)To samo na wtryskach,potem sygnaly sterujace cewkami(pozostale3 kable)Sprawdz,czy wtryski dostaja sygnal otwarcia(kazdy ma kabel zielony z czerw.paskiem-to+,pozostale to impulsy masy)Led z oporem i do roboty
  • #7
    Adrian113
    Level 13  
    a faktycznie po przekręceniu kluczyka pod maską słychać tak jakbym małą sprężarkę po kilki sekundach przestaje i tu kręci normalnie ale nie odpala a i sprawdzę jeszcze te kable