Witam!
Jestem uczniem Technikum Łączności... aktualnie jestem w klasie maturalnej, a co sie z tym wiaze, mam do wykonania prace dyplomowa (temat jak w temacie posta
). I tutaj wlasnie chcialbym znalezc kogos, kto moglby mi pomoc w wykonaniu tejze pracy... Nie mowie tutaj o zrobieniu pracy za mnie, gdyz tego jak najbardziej nie chce (wolalbym juz jej nie oddac). Chodzi mi o konsultacje mojego pomyslu na ta prace i wyjasnienie mi paru konkretnych zastosowan praktycznych (np. wysterowanie tranzystora przez pamiec eeprom, ale to tylko taka przykladowa sprawa). Mam juz caly zamysl i w przeciagu paru dni ukoncze rysowanie prawie calego schematu pracy... Jesli ktos bylby zainteresowany pomoca mi w wykonaniu mojej pracy to bardzo prosilbym o kontakt poprzez e-mail maggik01(malpa)wp.pl
Konkretne informacje wymienialbym juz poprzez e-mail i obiecuje, ze moje pytania beda raczej konkretne (nie jestem tumanem czy cos i teorie czy zasade dzialania wszystkiego co w tej pracy mam znam dosc dobrze, ale niestety wiedza teoretyczna nie zawsze odzwierciedla 100% praktyki... a praktyki w szkole bardzo malo :/ ).
Jeszcze raz szczerze prosze o pomoc - maggik01(malpa)wp.pl
Z gory dziekuje
Jestem uczniem Technikum Łączności... aktualnie jestem w klasie maturalnej, a co sie z tym wiaze, mam do wykonania prace dyplomowa (temat jak w temacie posta

Konkretne informacje wymienialbym juz poprzez e-mail i obiecuje, ze moje pytania beda raczej konkretne (nie jestem tumanem czy cos i teorie czy zasade dzialania wszystkiego co w tej pracy mam znam dosc dobrze, ale niestety wiedza teoretyczna nie zawsze odzwierciedla 100% praktyki... a praktyki w szkole bardzo malo :/ ).
Jeszcze raz szczerze prosze o pomoc - maggik01(malpa)wp.pl
Z gory dziekuje