Popieram wizyte w serwisie. Sam ma lanosa i za mala oplata ustawiaja komputer tak jak ja chce-oczywiscie dodatkowa do reki elektronika. Niewiem jak w fiacie ale do poloneza udalo mi sie nabyc kabel i program do przestawiania
witam niestety pan "elektrit" ma racje w fiat brava nie mozna cofnąc licznika kilometrow testerem diagnostycznym mozna to zrobic jedynie rozbierając licznik i modyfikując pamiec ale jest problem ponieważ nie wszyscy "fachowcy robia to dobrze!!!" nie wolno zmieniac całego softu w pamieęci ale jedynie jej fragment (a w zasadzie dwa fragmenty). niestety dokladnego opisu nie mam
powodzenia
Jesli wiesz co to jest programator pamięć, bit, bajt i umiesz się obsługiwać lutownicą powinieneś sobie poradzić. Tu na elektrodzie widziałem kalkulator do fiata brawa. ale mówiąc poważnie uważaj byś nie dołozył do interesu. Jedna twoja pomyłka i leżysz. Uważaj gdy będziesz rozkręcał i rozbierał licznik łatwo coś uszkodzić z mechaniki tego licznika.
...dokładnie jak kolega powyżej wspomniał...acha i nie zapomnij, że jak przekręcisz kluczyk, przy wyjętym liczniku, to masz jeszcze AIR BAG do skasowania..