Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

centrala dantom DT3 i dwa szyfratory SZW 02

adam.albrycht 09 Aug 2007 14:32 1500 2
    adam.albrycht
    Level 11  
    witam.
    mam problem jak w temacie. czy jakims sposobem (przekazniki i inne metody ) da sie co centrali dantom dt3 podlaczyc dwa szyfratory satela SZW02 ? wiem ze normalnie sie nie da rownolegle wpiac no bo zawsze bedziemy miec konflikt. jesli jednym rozbroimy to drugi zostanie w stanie niezmienionym i w druga strone. wiem ze to byla by kwestia ze jak sie np rozbroi z jednego to w drugim bedzie wskazywac dalej uzbrojenie i diody beda szalec. czy ktos juz keidys probowal cos takiego zrobic? albo moze ma na tyle wiedzy elektronicznej ze wie jak to wymyslic z uzyciem jakis przekaznikow i innych.
    wiem ze mozna kupic chociazby CA4V1 albo rozwiazac to inaczej ale chce to zrobic na tym co mam i nic nie dokupowac.
    z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam :)

Adaś
    adi_al
    Level 18  
    Nie mam rozpiski tego alarmu.Napisz jak go zazbrajasz czy nie ma opcji aby tryb monostabilny go załączał.
    Sonix
    Level 20  
    Centrala DT-3 ma tylko uzbrajanie/rozbrajanie w trybie bistabilnym. Raczej marne szane na dwa manipulatory. Uzbrajanie/rozbrajanie w trybie monostabilnym można zrealizować na na DT-131.