Witam jeśli zły dział to prosze o przeniesienie...chcę zbudowac wzmaka jak w temcie 4x50W (rms)do auta...elektronikiem nie jestem i za dużo nie wiem o tym więc prosiłbym o pokierowanie mnie jak ślepego...od czego zacząć, schematy co konkretnie kupić itd...co do wymagań jakie mam poza mocą to chce od góry założyć plexe i podświetlić ją 2 neonkami 12v które będa zintegrowaną częścią wzmaka...czyli zasilane ze wzmacniacza...lub 2 świecącymi coolerkami od kompa....co do radiatorow.... mam dostęp do profili alu i nawet uparzyłem sobie takie nadajace sie idealnie wdgmnie to czy mógłbym użyć takiego profilka????(wiemże to głupie pytanie ale te radiatory wygladają mi na alu wiec chyba to nie ma dużego znaczenia czy to radiator za x zł czy profil za 0zł) wiem ze można kupić takie wzmacniacze ale chciałbym zrobic coś samemu żeby to było tak jak ja chcę i wyglądało tak jak ja chce...no i jaki byłby przybliżony koszt takiego przedsiewzięca wliczająć wszystkie elementy wzmacniacza i radiatory ??? Byłbym ogromnie wdzięczny za wszelką pomoc...