Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Internet jest ale nie wyświetla stron...

21 Sie 2007 19:16 7969 11
  • Poziom 9  
    Witam
    Mam internet radiowy łącze sie za pomocą paraboli i AP
    wczoraj jeszcze wszystko było oki, dzisiaj rano po włączeniu kompa uruchamia sie wszystko czyli skype , GG , Tlen poprzez skypee przesyłam pliki natomiast gdy chcę otworzyć strone np wp.pl to wtedy nie działa także inne programy takie jak Internet download menager...
    A takie coś mi wyświetla podczas otwierania stron

    Internet jest ale nie wyświetla stron...

    Czy może mi ktoś napisać o co chodzi :(
  • Poziom 9  
    fredpostrach napisał:
    Moze cos ci pożarło przegladarke zobacz jak idzie z firefoxa.

    http://www.firefox-3-0.eu/pl/


    Ale nie działa mi również IDM (Internet Download Menager) menager pobierania plików
  • Poziom 21  
    Witam.
    Ja po 3 dniach używania IE 7 wyleczyłem sie z niego, odinstalowałem i pracuje na IE 6.
    Siódemka to jakaś totalna porażka MS, muli, zawiesza się i nie otwiera wszystkiego co akurat mi potrzebne.
    Ale wracając do tematu- sprubój innej przeglądarki mozilli, opery lub jeszcze innej którą znajdziesz naprzykład tutaj:
    http://programy.onet.pl/72,programy.html
    pozdr
  • Poziom 15  
    Mi to wygląda na błąd serwera proxy, np. squida. Sprawdź czy masz wpisane jakieś serwery proxy - jeśli tak spróbuj je wyłączyć. Jeśli nie masz wpisanych, prawdopodobnie w Twojej sieci jest ustawiony transparentny serwer proxy, skontaktuj się z adminem i poinformuj o problemie.
  • Poziom 9  
    dołącze jeszcze to, może to Wam cos podpowie

    Internet jest ale nie wyświetla stron...
  • Poziom 25  
    Mam identyczny problem. Łączę się przez dongla USB. Nie chce otwirać nawet strony konfiguracji routera. PIngi chodzą wspaniale..... mam maszynę robiącą PINGGGGGG!!!! :( :[
  • Poziom 9  
    U mnie też nie otwiera strony konfiguracji AP
    Zainstalowałam Firefox_Setup_2.0.0.6 i pojawia sie ten sam komunikat
  • Poziom 25  
    U mnie (na krótko i niezbyt pewnie) pomogło przeistalowanie wszystkiego badziewia od karty sieciowej. Wywal i zaistaluj ponownie.
  • Poziom 25  
    Najśmieszniejsze jest to, że podłączyłem laptopa do tej karty (w tym samym miejscu, ten sam słaby sygnał) a net śmiga jak szatan... Ja już nic nie kumam :(

    W lapku OK w kompie stacjonarnym kaszana.
  • Poziom 12  
    A sprobuj moze odpalic program WinSock XP Fix. Czasami pomaga