logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PDA Mio P 550 m zmiana oprogramowania.

Lukisz 23 Sie 2007 15:17 1749 4
REKLAMA
  • #1 4207670
    Lukisz
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Witam
    Dziś dokonałem zakupu w/w palmtopa. I napotkałem się na problem. Otóż jak zainstalowałem oprogramowanie i PDA z PC już było zsynchronizowane to podczas wejścia z komputera PC na PDA następuje restart mojego PC. To może być. Może ktoś już się natknął. Dzięki z góry.
  • REKLAMA
  • #2 4209129
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Proponuję na początek:
    instalacje sterowników płyty główniej i USB
    sprawdzenie na innym procie USB
    inny kabel do synchronizacji
    jeśli problem wystąpi na innym PC to PDA do wymiany - jego gniazdo robi zwarcie
  • REKLAMA
  • #3 4215880
    Lukisz
    Poziom 12  
    Witam
    Oddałem PDA do sklepu tam gdzie go kupiłem. I do wtorku dostanę drugie. Ale jednak mi się wydaję wersja z uszkodzonym portem USB. Ponieważ byłem u kumpla z moim PDA (on też ma MIO P550m) i okazało się, że moje PDA powoduje u niego restart komputera (to samo co na moim kompie). Natomiast jego PDA na moim i jego PC działa bez zarzutu.
    Po prostu trafił mi się walnięty sprzęciorek. Niestety nie pierwszy raz w tym sklepie.

Aha może troszkę odbiegnę od tematu. Powiedzcie mi jeszcze czy jeśli kupiłem PDA dnia 23.08.2007r to powinni mi od ręki wymienić sprzęt, gdyż nie minęło jeszcze 7 dni od zakupu. A tu okazało się, że mam czekać nawet do 18 dni. Nic nie podpisywałem przy gwarancji bo gwarancją na produkty Mio jest sama Faktura z tego co mi wiadomo.

Dziękuję i Pozdrawiam
    Lukisz
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4215891
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Do 7 dni obowiązuje tzw. rękojmia - wymiana sprzętu od ręki na pozbawiony wad, lub zwrot gotówki.

Dziwny przypadek ci się trafił
  • #5 4215902
    Lukisz
    Poziom 12  
    Czyli mogę w poniedziałek iść do nich i się pokłócić?. Masz może jakiś przepis na ten temat.??
REKLAMA