Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

piekarnik elektryczny Samsung - warto kupic? wady? zalety?

29 Wrz 2007 22:24 3471 2
  • Poziom 9  
    witam
    czy ktos uzytkuje (lub ma jakas wiedze) o piekarnikach Samsung BT63TDST lub Samsung BT62TDBFST ?
    nasuwaja mi sie pytania :

    1) W dolaczonej instrukcji polowa przepisow kucharskich dotyczy pieczenia na srodkowym (trzecim) poziomie blach - tylko ze ten poziom jest zarezerwowany dla separatora komory (ktory dzieli ja na dwie czesci). owszem na upartego mozna tam polozyc jakas blaszke, ale niestety nie ma tam zadnej prowadnicy (nawet wytlaczanej nie wspominajac juz o drabince czy teleskopie) wiec wyciaganie goracej blach bedzie troche malo komfortowe.

    2) jakie doswiadczenie ma firma samsung w produkcji piekarnikow elektrycznych?

    3) jakie wady i zalety dostrzegliscie w trakcie uzytkowania?

    4) czy piekarnik jest bardzo halasliwy?

    5) jak sie spisuje funkcja (twin convection) ktora umozliwia miedzy innymi pieczenia dwoch roznych potraw jednoczesnie ? czy rzeczywiscie zapachy sie nie mieszaja?

    za info z gory dzieki...
  • Poziom 9  
    a moze jednak ktos cos wie ? sprawa troche pilna...
  • Poziom 10  
    Widzę że wątek nie został podchwycony .... może tym razem się uda i ktoś udzieli rad i informacji (czy warto i jak się tego używa).
    Jestem zainteresowany zakupem piekarnika w/w firmy właśnie ze względu na możliwość pieczenia 2 portaw na raz. Wogóle jakm producentem piekarników jest SAMSUNG :?: