Kol. danonz, wystarczy zdecydowanie odgiąć od siebie te doprowadzenia, nie trzeba ich izolować. Czyli, mówiąc wprost, teraz są do środka, a powinny być na zewnątrz. Proponuję odlutować linki od końcówek, uformować łuk na zewnątrz i przylutować.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therewolek14 wrote:To normalna rzecz w laptopach. Trza się w DiBoxa zaopatrzyć.
Moderated By adambyw:
3.1.18. (10.11) Zabronione jest publikowanie informacji do źródeł, które po pewnym czasie wygasają (publikowanie odnośników do stron o charakterze krótkotrwałym).
Najwyzszy1 wrote:I łap cup siekierą urąbał pytkę. :>
Kikideh wrote:Odkręcam gniazdo a tam " fazowanie "
Kikideh wrote:zastanawiam się jakie bezpieczniki były w tablicy, że przez zwarcie pętli masy nie wybiły
dj-MatyAS wrote:Jeśli decydujący głos będą mieli ignoranci - będzie tak zawsze. Ja bym się wcale nie przejmował - ma być próba, i koniec. Nie ma próby - nie ma występu.
Co innego, gdy masz swój sprzęt i nagłaśniasz kapelę którą znasz i wiesz (z wzajemnością) czego oczekiwać. Ale w momencie "wielkiej niewiadomej" - masz wynik. A i nauczkę na przyszłość...
tomek5678 wrote:Oczywiście - częściowo się zgadzam. Częściowo, bo gdybyś postawił sprawę na ostrzu noża ...?To nie ja mam nauczkę,a dyrektorek