Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Renault Megane - kod blokady zapłonu , immobiliser

buulee 22 Oct 2007 13:08 11068 5
    buulee
    Level 11  
    Witam! Czy jest ktos na forum, kto byłby w stanie po koleżeńsku na podstawie VIN-u sprawdzić mi jaki mam kod blokady zapłonu w moim Megane??
    Chodzi o to ze nie dawno przestał mi dzialac jeden z dwoch kluczyków i mam pewne obawy ze może kiedyś i drugi padnie w mało oczekiwanym momencie i sprawi nie lada kłopot daleko od domu.
    Podaje VIN :
    VF1BA0F0D14597335
    grzech12
    Level 17  
    Pilot na podczerwień czy radiowy?
    milejow
    Level 43  
    W modelu 2001 nie da rady wklepac kodu recznie,tylko CLIP,em
    buulee
    Level 11  
    Pilot na podczerwień - zapomnialem napisac ze to megane z 1996 roku
    genek1000
    Level 35  
    buulee wrote:
    Witam! Czy jest ktos na forum, kto byłby w stanie po koleżeńsku na podstawie VIN-u sprawdzić mi jaki mam kod blokady zapłonu w moim Megane??
    Chodzi o to ze nie dawno przestał mi dzialac jeden z dwoch kluczyków i mam pewne obawy ze może kiedyś i drugi padnie w mało oczekiwanym momencie i sprawi nie lada kłopot daleko od domu.
    Podaje VIN :
    VF1BA0F0D14597335

Bardzo chętnie bym pomógł ale niewiem czy jesteś właścicielem tego pojazdu. Cytuje"Informacje na witrynie elektroda.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, elektroda.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu."
    Proponuje dowód rejestracyjny , oraz dowód poswiadczający ze jesteś właścicielem tego pojazdu pod pachę i odwiedzić najblizszy serwis Renault. Niektóre serwisy wydają taki kod za darmo, niektóre kasują do 50 zł.
    buulee
    Level 11  
    OK. Dziekuje za informacje.