Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Budowa ramy do buggy Pomoc

denius 03 Nov 2007 15:16 8512 1
    denius
    Level 12  
    Witam niedawno temu skończyłem budowę zwykłego gokarta takiego coś w podobnie jak na torze czy coś w tym stylu i nabrałem wprawy. Podzespoły chce wykorzystać z tamtego gokarta ale muszę zbudować ramę od nowa, a nie mam do niej planów . Chce tym razem cos w tym stylu zbódowac zeby bylo ciekawsze i jakis mocny silnik od jakiegos sciga minimum 70 koni. Mozecie mi pomóc czy ktos z was by mógl mi zrobic plan ramy. Widze na zdjeciu ze jest silnik od kaszlaka. Czy ktos by mi pomógl w tym. Bede wdzieczny bardzo. Pozdrawiam.

Post był raportowany.
    Nie używaj dużych liter w tytule -- > REGULAMIN pkt 10.9.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA --> REGULAMIN. [hefid]
    mazmarcin
    Level 1  
    denius wrote:
    Witam niedawno temu skończyłem budowę zwykłego gokarta takiego coś w podobnie jak na torze czy coś w tym stylu i nabrałem wprawy. Podzespoły chce wykorzystać z tamtego gokarta ale muszę zbudować ramę od nowa, a nie mam do niej planów . Chce tym razem cos w tym stylu zbódowac zeby bylo ciekawsze i jakis mocny silnik od jakiegos sciga minimum 70 koni. Mozecie mi pomóc czy ktos z was by mógl mi zrobic plan ramy. Widze na zdjeciu ze jest silnik od kaszlaka. Czy ktos by mi pomógl w tym. Bede wdzieczny bardzo. Pozdrawiam.

Post był raportowany.
    Nie używaj dużych liter w tytule -- > REGULAMIN pkt 10.9.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA --> REGULAMIN. [hefid]

możesz mi wysłać na maila ten schemat . mam za mało punktów ;/
    cin2(_at_)op.pl