mam problem zwiazany z routerem tenda tei6608s, a mianowicie chce podlaczyc dwa komputery za jego pomoca aby na kazdym z nich byl dostep do internetu niezaleznie od siebie tzn aby jeden nie musial byc wlaczony zeby na drugim net dzialal no wiec wpialem w gniazdo WAN kabel z modemu arris cm550m (posiadam internet z chello 2mb/s) a do dwoch gniazd LAN wpialem kable sieciowe od dwoch kompow ktore chce polaczyc z intenetem potem zgodnie z instrukcja skonfigurowalem router wchodzac na jego IP okreslajac typ adresu IP mojego lacza internetowego (staly) podajac nr IP nr maski i bramki, w oknie na pierwszej stronie ustawien routera pojawil sie napis ''connected'' niestety internet na zadnym kompie nie dziala jestem raczej laikem w tych sprawach i prosze o pomoc dodam jeszcze ze po podlaczeniu wszystkiego obydwa komputery widza sie w otoczeniu sieciowym tzn moge przesylac miedzy nimi pliki lampki na routerze swieca jak powinny pojecia nie mam co robic:/
Post był raportowany.
(help!!!) – ozdobnik ? -->REGULAMIN pkt 11.1 i 11.2.
Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]
Post był raportowany.
(help!!!) – ozdobnik ? -->REGULAMIN pkt 11.1 i 11.2.
Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]