Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    pwlsrs
    Level 2  
    Witam!

Czy możecie mi doradzić Drodzy forumowicze jaką drukarkę wybrać. Myślę że drukarka laserowa będzie najtrafniejszym wyborem ale jeżeli macie inne zdanie to chętnie je poznam. Najlepiej gdyby trafiła sie nówka sztuka ale jeżeli ktoś może polecić jakis używany, pewny model to chyba warto sie zastanowic.

Zasadniczo powinna spełniać następujące warunki:
    (cechy uszeregowane wg wagi od najwyższej do najniższej)

1. Tania eksploatacja: niskie zużycie toneru i względnie tania, łatwa możliwość regeneracji kartridża.

2. Niska cena ~ 300 zł

3. Ma posłużyć przede wszystkim do drukowania pracy mgr, wiec druk mono, chyba ze znacie jakiś model drukujący w kolorze, którego cena nie jest specjalnie wygórowana.

4. Niezawodna- o ile za ta cenę można liczyć na niezawodność.

5. W miarę kompaktowe rozmiary- nie mam ochoty trzymać małego mamuta pod biurkiem.

6. Szybka, cicha, krotki czas oczekiwania na 1 stronę.

Za wszelki rady, sugestie wielkie dzięki...
    Anonymous
    Level 1  
    lisek1988
    Level 14  
    Szczerze ja bym polecal OKI10EX

http://allegro.pl/item273725603_okazja_laser_oki_10ex_10str_min_warszawa_wicherpol.html

Jak sam widzisz taniutka bo uzywana 65-100zl :)

Jakosc druku ja tam zadnej roznicy nie widze od druku inna...

Ladowanie kadridza.... uwierz mi dziecko by to zrobilo wyobraz sobie rurke z zakretka na koncu:) to wlansie tak jest zbudowany kadrydz.

Cena toneru - naprawde grosze na allegro mozna kupic za 30 zl na 3-4 ladowanie:)

Na pelnym tonerze zrobisz od 3000-5000 str.

Naprawde polecam...

Lecz widze ze zakup juz zrobiles... moze te info o mojej drukarce przyda sie komus innemu.