Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Panasonic KX-TCD650PD problem z rejestracją słuchawki wBazie

Dawidosb 01 Dec 2007 22:11 7784 6
    Dawidosb
    Level 10  
    Witam wszystkich!

Czy ktoś mógłby napisać mi jak krok, po koku zarejestrować słuchawkę w bazie? Sęk w tym, że słuchawka używana była w połączeniu z inną bazą (nie była do użytku domowego). Teraz chcąc podłączyć ja do fabrycznej bazy napotkałem następujący problem. Zresetowałem słuchawkę i wszystko działało poprawnie do momentu gdy odłączyłem kabel od bazy. Po ponownym podłączeniu słuchawka straciła zasięg! Instrukcja okazała sie bezużyteczna bo zrobiłem wszystko co w niej piszą na temat rejestracji słuchawki i nic, dalej przy połączeniu sygnał daje tylko baza a słuchawka milczy.

proszę o pomoc

Wielkie dzięki, Dawid
  • Helpful post
    PICIA
    Level 33  
    naciśnij PAGING na bazie ok 5 sek wejdź w opcję logowania słuchawki -pin standard 0000 i po sprawie-patrz na komunikaty na LCD
    Dawidosb
    Level 10  
    na bazie mam tylko 1 przycisk - nawoływania słuchawki, czy to jest ten PAGING ?
  • Helpful post
    PICIA
    Level 33  
    tak to on-przycisk
    Dawidosb
    Level 10  
    wciskam te nawoływanie ,sprzęt pika, wchodzę w -- settings h5 ->registeretion ->register h5, pojawia się napis Base 1, mogę
    wybrać bazy od 1-4 jak potwierdzę którąś z nich to na ekranie pojawia sie - - - - - - i tak jakby sie nastrajało, ale i tak później nic nie działa. Czy mógłbyś napisać mi jaszcze bardziej szczegółowiej jak ta operacje zrobić

dzięki, i sorry, że tak Cię męczę
    oscar2000
    Level 34  
    PICIA wrote:
    te kreski to wpisanie PIN bazy
    te kreski _ _ _ _ _ _ to nie pin.... tylko sluchawka w trybie meldowanie a jak juz znajdzie baze wyrzuca PIN: _ _ _ _ i wtedy pin wpisujemy .....