Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Kenwood KDC W3041 cz Clarion DB178/179 RMP

VIOLATOR-DM 03 Dec 2007 00:42 2719 6
    VIOLATOR-DM
    Level 12  
    Witam ,mysle nad zakupem jednego z tych radyjek ktore z nich jest lepsze,muzyka jakiej bede odsluchiwal to glownie lata 80 troche DEPECHE MODE, IRON MAIDEN , new romantic. wiec z roznego przedzialu ktos z was odsluchiwal te radyjka porownywal. Z gory dzieki za info
    powalla
    Moderator of CarAudio
    Jaki masz sprzęt towarzyszący?
    VIOLATOR-DM
    Level 12  
    W przednich drzwiach matiza standartowe glosniki papierowe a z tylu glosniczki pioneera 35Vat takie z przedzialu cenowego za 170zl nic specjalnego,pozniej moze jak bedzie kasa to wyglusze drzwi i wstawie zestaw odseparowany
    VIOLATOR-DM
    Level 12  
    Zakupilem kenwooda 3041, jak zamontuje to napisze co nieco o radyjku,pozdrawiam
    Azaghthoth
    Level 11  
    Witam wszystkich,
    też ostatnio kupiłem sobie kdc-w3041 i już na wstępie wiedziałem, że coś będzie trzeba z tym zrobić :( macie może na to jakiś patent?? - problem polega na tym, że jasność wyświetlacza ma tylko dwa poziomy - a nawet przy tym słabszym strasznie daje po oczach w nocy!! Masakra... a oprócz tego ta podświetlona na czerwono gała od głośności - też swoje dokłada. Jak to przyciemnić?? Rozebrać panel, przykleić jakiś "tłumiący" pasek? Nie mam pojęcia... :?::?::?: A poza tym - radio fajne, bardzo ładnie gra. Szybciutko czyta płytki mp3. Jak miałbym się do czegoś przyczepić to do tego, że jest nieco za duży zakres korekcji tonów "wysokich", generalnie dużo, dużo góry, a niskich - jakoś przydałoby się więcej. W Pioneer'ze miałem niskich nieco więcej :cry:
    gosset
    Level 11  
    Też mam to radyjko i ogólnie jest fajne bardzo. Zastanawia mnie tylko czy posiada funkcję loud bo na wyświetlaczu widac, że jest takie pole ale jakoś nie widziałem możliwości aktywowania...
    ela77boch
    Level 1  
    mam prosbe napiszcie co z ta funkcja loud