Witam. Mam problem jak w temacie. Odtwarzacz po naciśnięciu przycisku włączania włącza niebieskie podświetlenie, wyświetla napis GRUNDIG (do tego momentu jest normalnie) i ...restart. Dziś robił tak w kółko przez pół godziny. Zauważyłem że pomaga mu zdjęcie tylnej części obudowy (pokrywa baterii i slotu SD) i lekkie chuchnięce w stronę baterii i slotu. Jednak po kilku minutach potrafi się znów zrestartować i zapętlić.
Odtwarzacz jest poprawnie wykrywany przez komputer. Działa zarówno zapis/odczyt pamięci wewnętrznej (512MB) jak i czytnik kart SD. Kiedy się uruchomi, może odtwarzać muzykę, wszystkie przyciski działają ...aż do kolejnego samoczynnego resetu i zapętlenia.
Dodam, że jest to mój drugi egzemplarz tego modelu odtwarzacza. Poprzedni wymieniony został w ramach gwarancji z tego samego powodu. Tym razem jednak awaria nastąpiła już długo po zakończeniu gwarancji...
Proszę wszystkich o pomoc i z góry dziękuję.
qba_rozpruwacz
Odtwarzacz jest poprawnie wykrywany przez komputer. Działa zarówno zapis/odczyt pamięci wewnętrznej (512MB) jak i czytnik kart SD. Kiedy się uruchomi, może odtwarzać muzykę, wszystkie przyciski działają ...aż do kolejnego samoczynnego resetu i zapętlenia.
Dodam, że jest to mój drugi egzemplarz tego modelu odtwarzacza. Poprzedni wymieniony został w ramach gwarancji z tego samego powodu. Tym razem jednak awaria nastąpiła już długo po zakończeniu gwarancji...
Proszę wszystkich o pomoc i z góry dziękuję.
qba_rozpruwacz