Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Kupię RADMORA z pasma 2m PKP

rysiu1989 18 Dec 2007 21:02 2290 2
    rysiu1989
    Level 10  
    kupię jakiegoś radmora który przerobiony jest na pasmo 2m z częstotliwośćią 150-155Mhz lub jeśli ktoś posiada orginalnego radmora który pracował na pkp. zeby słuchać PKP.chodzi mi o sam nasłuch domowy.
    sp7vtt
    Level 13  
    Mam oryginalny Radmor z pogotowia pracował na ok 158 MHz chyba ale na tę chwile nie pamietam. Mam i przetwornice i radio wszytsko na 100% sprawne - ale bez kwarcy ( o kwarce dosc łatwo) Za komplet oczekuje 100 zł (sam zasilacz do CB jest tyle wart). Odbiur najlepiej osobisty
    filip.s
    Level 23  
    Witam. mam do sprzedania radmora 3031 + zasilacz, przestrojone na 2m i z obsadą kwarcową, potrzeba 2 kwarce na kanał, ja mam zaprogramowane 5 kanałów czyli wlozone 10 kwarcy, koszt jednego rezonatora 10-15zł, cena jaka mnie interesuje to 100zł + koszty wysyłki, czyli sprzedaje praktycznie taniej niz kosztują rezonatory kwarcowe, tak jakbys radio i zasilacz dostał za darmo :)

Pozdrawiam!
    Filip

P.S. Mam w piwnicy jakies inne radiotelefony radmora, są i ręczniaki z różnych pasm, przewoźne, pracujące 172-174Mhz (policja) 80 kanałów na syntezie, napisz czego dokładnie szukasz to ja postaram sie znaleść

Nie pisz kilku takich samych postów!:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=4628182#4628182
    [_P_]