Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Cyfrowy Polsat - Dekoder HD Samsung DSB-H370G

24 Dec 2007 11:59 57868 20
    Anonymous
    Anonymous  
    nasty87x
    Level 12  
    Takie rzeczy przyjacielu na tej stronce znajdziesz:
    http://www.laki.dvhk.pl/

Wskocz na forum i wszystkiego się dowiesz co jest lepsze a co gorsze.
    Pzdr. i wesołych świąt
    Anonymous
    Anonymous  
    Anonymous
    Anonymous  
    grzesiulek5
    Level 22  
    Dekoder bardzo fajny.Działa jeszcze nieco lepiej od poprzednika w platwormie bez HD,poza tym ma przyciski wyboru na panelu.Jedyną wadą jest to że póki co mamy jeden program w HD i to w teście.No ale pożyjom uwidzim.
    Nicola23
    Level 1  
    mam ten nowy dekoder polsatu HD.badziewie to malo powiedziane.po pierwsze bez wyswietlacza,za to jest sliczna niebieska dioda ktora prawie gasnie jak sie wlaczy dekoder,ale za to jak sie go wylaczy to doida chce w nocy oczy wypalic.a pilot to dopiero porazka. pilot echostara 616 mial duze przyciski dobrze rozstawione.mozna bylo go obslugiwac z zamknietymi oczmi a ten ma wszystkie funkcje rozrzucone po calym pilocie a w ciemnym pokoju trudno trafic na odpowiedni przycisk.
    dzac4
    Conditionally unlocked
    Gościu dekoder dość fejny jak na polsat nie porównuj z opinią kol NIKOLA bo jakieś brednie snuje.
    Dobra jakość odbioru na dzieńdobru HBO i Discowery w HDMI bardzo ergonomiczny pilot który działa także z TV samsung.
    Nie polecam ECHOSTARA z dyskiem lub bez to G....NO nic nie warte.
    Sam podejmi decyzję.
    jigha
    Level 1  
    witam.
    mam problem z pilotem do dekodera. wyjechalam na weekend i pilot wpadl w rece dziecka. nie wiem co maluch ponaciskal ale na dzien dzisiejszy w ogole nie dzialaja przyciski numeryczne, zupelnie jakby byly zablokowane. czy ktos jest w stanie mi powiedziec jak je "włączyć" ponownie?
    ansat
    Level 25  
    To jest pilot który steruje dekoderem i Tv Samsung. Na pilocie jest przycisk SAT-TV(STB).
    kil111
    Level 2  
    Niestety nie mogłem zbyt długo nacieszyć się nowym dekodersm Polsatu Samsung H370G,gdyż po jednym dniu użytkowania wysiadła mi karta i dekoder został zablokowany.Dekoder poszedł do serwisu i muszę czekać przynajmniej tydzień na naprawę.
    Poza tym obsługa ma w sklepie system komputerowy ,który zezwala na szybką wymianę wadliwego sprzętu.
    Oni jednak dzwonią po instrukcje do jakiegoś swojego szefa ,a ten mówi im ,że sprzęt należy oddać do serwisu celem naprawy.
    A klient siedzi w sklepie i szlak go trafia ,że zakupiony sprzęt będzie musiał oddać do serwisu i czar prysł po telewizji HD na co najmniej tydzień.I jeszcze jedno ,na kanale 21 polsatu trąbią obecnie,że za wymianę cyfrowego dekodera SB na HD wszystkie programy HD w ramach pakietu będzie można oglądać.
    Ja przez ten jeden dzień mogłem oglądać jedynie Discovery HD ,a pozostałe programy miałem zablokowane.
    dzac4
    Conditionally unlocked
    Po pierwsze jeżeli dekoder uszkodzi się w ciągu 10 dni wymieniany jest na nowy od ręki a nie jakieś tygodniowe czekanie!Po drugie te 10 dni jest też możliwością z odstąpienia od umowy.A na początek z kanałów HD dostepny jest promocyjnie tylko Discowery do końca czerwca za resztę trzeba płacić.
    kil111
    Level 2  
    PS
    Oczywiście zapomniałem napisać ,że na tym kanale 21 jest mowa o 3 miesiącach darmowego użytkowania programów HD za wymianę dekodera SB na HD.
    dzac4
    Conditionally unlocked
    Nie SB tylko SD!!A ty wymieniałeś czy podpisałeś nową umowę z dekoderem HD?
    kil111
    Level 2  
    Podpisałem nową umowę na 2 lata.
    Na ten naprawiany dekoder czekam już drugi tydzień, a polsat powiedział mi ,że oczekiwać mogę nawet do 21 dni.
    dzac4
    Conditionally unlocked
    Poczytaj umowę i możesz z nimi dyskutować. Z mojej wiedzy jest 14 dni roboczych. Chyba że coś zmienili na dniach.
    kil111
    Level 2  
    no to mamy już 21 dzień od dnia zakupu dekodera Samsung HD Polsatu ,a naprawionego dekodera zserwisu jak nie było tak nie ma.Sklep w Malborku na Mickiewicza miał dzwonić i nie dzwoni.
    Na dodatek zablokowali mi zamienny dekoder Polsatu i dzisiaj już nie mamPolsatu Cyfrowego.Może ktoś podpowie mi co ja mam w takim wypadku robić ,gdzie iść , do prokuratury?:cry:
    dzac4
    Conditionally unlocked
    Są telefony do polsatu.Możesz ich trochę zastraszyć że zrywasz umowe za nidotrzymanie warunków reklamacji.
    Tak jak pisałem wcześniej ten dekoder powinien być wymieniony na nowy wolny od wad a nie odsyłany do serwisu.
    Doominus
    Level 34  
    No to masz problem :/
    U mnie przez pół roku nie potrafili wysłać dekodera , wielokrotnie dzwoniłem pisałem nic .
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1326878.html
    Napisz że zrywasz umowę wyślij to listem poleconym za pobraniem. Poszukaj jakiegoś normalnego operatora ; jeśli jednak tak bezinteresownie kochasz polsat wybulisz im zapłatę za abonament za następne 3 miesiące czyli według ich wyliczeń 150 zł i podpiszesz umowę na moduł i zakupisz jakiś normalny tunerek.