logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

jak zapisać w pliku co było pisane na klawiaturze

lord wiader 14 Gru 2003 12:40 29418 20
REKLAMA
  • #1 436623
    lord wiader
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Chciałbym rejestrować wszystko co jest pisane na moim kompie każde wciśnięcie na klawiszach.Czy istnieje jakiś program do tego celu
  • REKLAMA
  • #2 436632
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 240
    Szukaj pod nazwą key logger.
  • REKLAMA
  • #3 436734
    lord wiader
    Poziom 15  
    Dzięki spróbuję.Ale miałem już kilka takich programików to są dosowe programiki i nie bardzo wiem jak się nim posłukiwać albo coś źle robię jak bym mógł prosić o jakieś wskazówki to bardzo będę wdzięczny.pozdrawiam
  • #4 436775
    Khaos
    Poziom 12  
    Witaj;
    Osobiście polecam Family Key Logger v2.50 korzystałem z niego pod win XP jest bardzo dobry.- ale niestety płatny.
    Darmowa wersja do użytku domowego to jeżeli dobrze pamiętam home key loger.
    Pozdrawim
    Key logger
  • #5 436903
    lord wiader
    Poziom 15  
    Programik podoba mi się tylko nie mogę go ukryć w pasku powiadomień czyli koł zegara .Daje mu uruchomienie aby się ładował przy uruchamianiu ale ikona na pasku zostanie dopuki jej fizycznie nie zamknę.Może wydawać się to śmieszne ale mam z tym problem
  • #6 437125
    Khaos
    Poziom 12  
    ta opcja jest dostępna tylko w Family key logger w wersji home nie jest to możliwe
    Pozdrawiam
  • #7 437157
    lord wiader
    Poziom 15  
    ściągnełem ze stronki family key logger ikonkę można usunąć ale po restarcie znowu się pojawia
  • REKLAMA
  • #8 437772
    degrabs
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    PC SPY Jest kilka programów szpiegowskich o podobnej nazwie spy pc, pc spy.Robią zrzuty ekranowe w okresie zadanym przez uzytkownika. Nie widać ich też po wywolaniu ctrl+alt+del.
  • #9 438992
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #10 439609
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #11 439616
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 240
    elpr napisał:
    jedyne co znalazlem to tylko skruty w menu start:(.
    Jeśli działają to zobacz do kąd prowadzą.
  • #12 439642
    artur25
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    W options - zaznaczone Start in hidden mode i Autorun at system startup
    Opcje dostępne po wpisaniu klucza.
  • REKLAMA
  • #13 439653
    guard10
    Poziom 28  
    Ocena: 233
    Jest tez program pod nazwą Delphin Project, jego zadaniem jest obliczanie ilości wpisywanych znaków, jest w nim takze opcja rejestrowania wszytkeigo co bylo jest i bedzie pisanego na twojej klawiaturze. jest mały ukrywa sie w ikonce automatycznie po załączeniu systemu. Ale odpada jeżeli masz program antywirusowy. Jezeli chcesz zassać ten programik wpisz w GOOGLE.PL:
    Delphin Project
  • #14 439666
    ulyses
    Poziom 14  
    zapomnij o keylogerze :)

pcspy tez jakis taki nie mrawy...

za to polecam Iopus star reader (najlepiej w wersji pro)

poszukaj na stronie www.iopus.com
    wersja demo umozliwia wszystko, tylko ze nie wylaczysz komunikatu pojawiajacego sie raz przy starcie kompa...

ale warto wydac kilka dolcow i zakupic programik (or crack... :( )
    ja mam legal versje i jestem szczesliwy...

on loguje wszystko co bylo robione na kompie (takze klikniecia, zdarzenia systemowe, screenshoty itp.) a potem robi ladny raporcik (w roznych formatach np. html, xls, log) i wysyla lanem, mailem na podany adres (lub zostawia na kompie...)

naprawde polecam, poza tym jest malo popularny i antyviry badz domorosli informatycy go nie wykryja tak latwo...

pozdrawiam ulyses
  • #15 439817
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #16 443492
    ulyses
    Poziom 14  
    elpr napisał:
    ulyses napisał:
    zapomnij o keylogerze :)

Sieagnełem demo tego prog., ale jest po ang. i mało co z tego rozumiem, bardzo bym cie prosil o opis tego programu tzn. jak z nim postepowac(instrukcja).Mam jeszcze pytanie do ktorego pliku on jest instalowany? bo w dodaj usun prog . go niema(np. jak bym chcial go usunać i calo jego zawartość , tylko niemow ze format C:/ :)) , i jak mam go wywolac jak np. chce coś zmienic lub odczytać raport itp.?.

ktora masz wersje?

i
  • #17 443627
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #18 443674
    Rychozol
    Poziom 26  
    Ocena: 29
    Zobacz też to
    Załączniki:
    • keyspy 1.5.2.zip (275.18 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #19 448035
    Gavian
    Poziom 14  
    Nie wiem czy interesujesz sie informatyką. Ale wystarczy podpiąć się po przerwanie klawiatury i odbierać znaki bezpośrednio z portów klawiatury, potem zapisywać to w pliku. Oczywiscie trzeba załadować ten program przy stacie kompa :)

Sposób sprawdzony.
  • #20 448235
    Group_W
    Poziom 13  
    appstracka
    winguardian
  • #21 449067
    beavis
    Poziom 17  
    Zobacz też SPy Agent. Na pweno jest niewidoczny w pasku i spod poziomu procesów

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy programów do rejestrowania naciśnięć klawiszy na komputerze, czyli keyloggerów. Polecane są różne aplikacje, w tym płatny Family Key Logger v2.50, który działa pod Windows XP i umożliwia ukrycie ikony w pasku powiadomień, oraz darmowa wersja Home Key Logger, która nie posiada tej funkcji. Wspomniano także o programach PC SPY, Delphin Project oraz Iopus Star Reader (wersja pro), który oprócz logowania klawiszy rejestruje także kliknięcia, zdarzenia systemowe i zrzuty ekranu, a raporty może wysyłać przez LAN lub e-mail. Użytkownicy zgłaszali problemy z ukrywaniem ikon programów i lokalizacją plików instalacyjnych. Poruszono także temat technicznego podejścia do rejestracji klawiszy poprzez podpięcie się do przerwania klawiatury i zapisywanie danych bezpośrednio z portów. Wskazano również na program Spy Agent jako niewidoczny w pasku i procesach systemowych. Dyskusja zawierała porady dotyczące konfiguracji opcji startu w trybie ukrytym oraz autostartu programów keyloggerów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA