Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

MAgic Alarm 440 - Problem z odbiorem sygnalu z pilota...

01 Sty 2008 13:47 1514 4
  • Poziom 2  
    Witam

    Mam zalozony alarm jak w temacie i problem polega na tym ze :
    Wszystko dzialalo ok az do wczoraj.Rano chcialem wylaczyc alarm z pilota jak to robie kazdego dnia i cisza 0 reakcji.Wziolem drugi pilot i to samo 0 reakcji.Dopiero jak przyloze pilot do kabla odbierajacego sygnal to dziala.Watpie zeby z dnia na dzien bateria padla w obu pilotach.Nie mam pojecia co to moze byc.

    Z gory dziekuej za kazda pomoc.


    Regulamin pkt 11.1. Popraw temat! <Błażej>
    Darmowe szkolenie: Ethernet w przemyśle dziś i jutro. Zarejestruj się za darmo.
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Jeśli dzieje się to przy obu pilotach, to wygląda, że wysypał się tor radiowy. Standard w taniej chińszczyźnie...
  • Poziom 2  
    Czyli najprosciej by bylo kupic drugi taki sam alarm czy da sie cos z tym zrobic ??
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Skoro nie znasz się na tym, to podjedź do jakiegoś zakładu. Z tego, co wiem, to w twojej okolicy urzęduje bardzo dobry fachowiec, zresztą użytkownik forum z wielkim dorobkiem.
    A jeśli już kupować, to po co chcesz sobie fundować po raz drugi taką samą minę? Kup jakiś alarm z prawdziwego zdarzenia i zapomnisz wtedy o kłopotach.
  • Poziom 26  
    GrzechZ napisał:
    .....................
    Wszystko dzialalo ok az do wczoraj.Rano chcialem wylaczyc alarm z pilota jak to robie kazdego dnia i cisza 0 reakcji.Wziolem drugi pilot i to samo 0 reakcji. .......

    O Jezuuuuuuu, widzisz i nie grzmisz?
    Jaki alarm, takie problemy.....
    A jeszcze niedawno ktoś tu zachwalał te "wspaniałe chińskie systemy".
    Chłopie, posłuchaj mojej rady - wydłub to z auta, poszukaj karty gwarancyjnej i oddaj to sprzedawcy.
    Żaden szanujący siebie i klienta instalator, nie zakłada tych urządzeń do powierzonych aut.