Proszę o pomoc przy wyborze nagłośnienia. Potrzebne jest one do baru, używanego również jako sala bankietowa i na jakieś sobotnie potańcówki. Jest to pomieszczenie o powierzchni ok 50m². Sądzę że lepiej będzie założyć kilka mniejszych kolumienek niż dwie większe. Co do ceny, najlepiej jak by było to w miarę tanie, ale nie jakieś dziadostwo które po miesiącu się skończy. Załączam zdjęcie na którym jest jest bardzo ogólny plan lokalu (kreska na środku to ściana a na dole po prawej to bar gdzie również będzie stał sprzęt, na czerwono miejsca gdzie stoją stoliki). Myślałem o tym żeby zrobić to tak żeby 1 kanał grał ciszej przy stolikach a 2 głośniej do tańca, lecz nie wiem czy to wyjdzie. Jestem otwarty na wszelkie sugestie
jak byście mogli podrzucić jeszcze jakieś pomysły na efekty świetlne, tak żeby ładnie wyglądało bo na taki lokal nie ma co dawać jakiśch mocnych laserów itp
jak byście mogli podrzucić jeszcze jakieś pomysły na efekty świetlne, tak żeby ładnie wyglądało bo na taki lokal nie ma co dawać jakiśch mocnych laserów itp