Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

tuner sat.z francji sagem tps

werbel222 03 Jan 2008 14:40 1890 7
    werbel222
    Level 11  
    wpadl mi w rece tuner sat. sagem z francji tps wyglada ladnie sprawny ale nie mozna na nim nic poogladac mam pytanie co trzeba znim zrobic zeby dzialal u nas bo szkoda wyzucic moze ktos pomoze
    rj22
    Level 20  
    Witam
    Wyszukać kanały FTA i coś sie poogląda
    werbel222
    Level 11  
    niestety nic sie nie pooglada bo po pierwsze nie mam pilota do niego a przyciskami na dekoderze nic nie mozna zrobic mysle ze tylko wgranie jakiegos nowego oprogramowania moze mu pomuc ale nie wiem skad to wziasc i czym wgrac
    zbyszek_
    Level 26  
    Co ci da wgranie oprogramowanie jak i tak nie masz pilota.Kup uniwersalnego MAKAi sobie rozwiążesz problem.Pozdro
    werbel222
    Level 11  
    nic wiecej nie mozna zrobic wyswietla tylko obraz tps karta+ i po chwili inwalid karta podajac nr. dekodera i nr karty i dalej nie mozna nic zdzialac jest zablokowany przez oryginalne oprogramowanie.przeczytalem na forum zeby nacisnac strzalki lewo prawo i zalaczyc dekoder pobierze oprogramowanie z nieba prubowalem pobiera do 4 kanalu i sie blokuje pokazujac to samo co na poczatku
    zbyszek_
    Level 26  
    Być może jest to tunek do którego potrzebna jest karta C+, ale jak nie masz pilota to i tak na nim wiele nie zdziałasz, chyba że kupisz uniwersalnego, ale porządnego np. MAKA i wtedy na pewno sie da cos zrobić .Pozdro
    werbel222
    Level 11  
    mysle ze jest uszkodzony port podczerwieni bo nic nie reaguje na pilota ani na sterowanie reczne tak ze tuner cheba na czesci do odzysku bo w naprawe nie ma sie co bawic spore koszty
    zbyszek_
    Level 26  
    Propnuję pomyśleć o b.dobrym tunku na którym można prawie wsjo.Pozdro