Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki Kod Ma Pilot Cyfry C+ ?? Pomocy !!!

trawers25 07 Jan 2008 23:50 4047 5
    trawers25
    Level 11  
    Cześć, mam dekoder Cyfry Philips DR 3201/91, a do niego pilocik RC8244, moje pytanie jest następujące. Może ktoś z WAS zna lub wie jak sprawdzić jaki kod ma ten pilot. Chodzi mi o 4 cyfrowy kod wpisywany do pilotów uniwersalnych. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Radosław.
    Regulamin 10.9 pisanie z użyciem slangu młodzieżowego (branżowego), notoryczne popełnianie błędów ortograficznych, pisanie z użyciem przycisku "Caps Lock" (wszystkie litery duże) zarówno w tytule jak i w treści tematu, (proszę poprawić temat)
    zbyszek_
    Level 26  
    Podaj typ pilota uniwersalnego, po za tym kod masz w instrukcji obsł pilota.Jeśli masz Maka to 3040, jeśli badziewie uniwersal to jest w instr. lub mu każ aby znalazł sam.Poadro
    trawers25
    Level 11  
    Pilot znalazł kod, ale nie jest całkiem dobry :(( Nie działają wszystkie funkcje z oryginalnego pilota np: przerzucanie kanałów w przód i w tył.
    zbyszek_
    Level 26  
    Kol.jak nie potrafisz odp na pytania to nie jest ten for.Więcej info bo nikt ci na to nie poradzi.Pozdro
    kamiljan1
    Level 24  
    Nie wiem po co stwarzasz sobie problem jak pilot orginalny kosztuje około 15zł.Kamil