Witam serdecznie, jestem posiadaczem nawigatora MyGuide. Dwa dni temu, dzięki pomocy forum elektrody, udało mi się odblokować dostęp do systemu operacyjnego, lecz wczoraj coś mnie skusiło, aby w systemie ustawić hasło. Wszystko było pięknie i cudownie, do momentu wyłączenia urządzenia. Po ponownym jego włączeniu, na wyświetlaczu widać tylko logo systemu, powyżej aktualna data i..... tyle... Domyślam się, iż jest to okno logowania do systemu, jednak nie widać ani klawiatury ekranowej, ani pól do wpisania hasła. Okna nie da się przesuwać.
Po podłączeniu urządzenia do komputera, ActiveSync prosi o podanie hasła, po jego wpisaniu, można dostać do katalogów na urządzeniu.
Jak jednak usunąć to nieszczęsne hasło? Kombinuję od wczoraj, szukam w sieci, jednak nic nie znalazłem, nie posiadam kopii systemu, mam tylko kopię oryginalnej mapy.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.
Po podłączeniu urządzenia do komputera, ActiveSync prosi o podanie hasła, po jego wpisaniu, można dostać do katalogów na urządzeniu.
Jak jednak usunąć to nieszczęsne hasło? Kombinuję od wczoraj, szukam w sieci, jednak nic nie znalazłem, nie posiadam kopii systemu, mam tylko kopię oryginalnej mapy.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.