logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam obudowę aluminiową...

pam1000 21 Sty 2008 02:18 1385 4
REKLAMA
  • #1 4717220
    pam1000
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam. Czy ktoś wie, gdzie można zamówić obudowę aluminiową, wykonana z blachy 3mm ? Chodzi o 2 kawałki "U" , lub o powycinanie samych płyt. Obudowa mam mieć ok 40cm x 40cm i wys 20cm.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 4728260
    radiomechanik
    Poziom 23  
    Ocena: 56
    Pogadaj z jakimkolwiek zakładem blacharskim - albo tam gdzie robią zabudowy - nadwozia do samochodów. Szczególnie chłodnie - to jest przeważnie robione z blachy aluminiowej a zaginarkę do blach na pewno mają . Po za tym giąć aluminium to trzeba umieć tak żeby nie złamać - wszystko zależy od stopu i jego plastyczności. Tak naprawdę to co potocznie nazywamy aluminium jest stopem - są to tzw durale .
  • REKLAMA
  • #3 4729633
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2306
    W temacie proszę dopisać "poszukuję/ kupię"!
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #4 4757687
    pam1000
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    co napiszę temat to źle ! Czy Was moderatorów nie jest czasami za dużao ???? "W temacie proszę dopisać "poszukuję/ kupię"! --- gdzie mam to dopisać ???

1. Zdanie rozpoczynamy wielką literą!
    2. Po co tyle "?" (przeczytaj regulamin)!
    3. Temat poprawiłem, porównaj/ jak to zrobiłem ;)
    [_P_]
  • #5 4757724
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 26
    pam 1000 trochę racji uważam masz.Jeżeli mas materiał to ja ci to zrobię, tylko che wiedzieć co to jest bo fakt że niby aluminium to nie wszystko.Chce to wiedzieć po to jak sie do tego zabrać. Włożyć w wyginarke to nie problem i zwłaszcza wygiać .Ale wyginajc to moze najzwyczajniej pęknąć i z wyglądu dupa a chyba chodzi o to zeby to ładnie wyglądało.Ważne t jest ponieważ czasem należy to odpowiednio podgrzać i nie za szybko wyginać to nie stal radiomechanik ma rację .Nie wiem gdzie lezy miasto miejscowość ford a domyślaćmi się nie chce może mieszkamy nie daleko siebie co ? i ułatwiło by to załatwienie sprawy.
REKLAMA