Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Uszkodzone immo błedy w oplu vivaro C.D.

03 Lut 2008 10:02 6327 5
  • Poziom 12  
    Jest to kontynuacja problemu o błędach w oplu vivaro ponieważ tamten temat został zablokowany z niewiadomych powodów!! Chodzi o to że pojawiają się błędy w oplu vivaro taki wykaz dostałem w warsztacie:
    Odczyt z podlaczonego komputera w Vivaro| P1625
    Przekaznik doplywu mocy wylaczony za pozno.
    Modul sterujacy nadwozia,
    11 Nie wystepuje
    Usterka hanspondera
    21 Nie wystepuje
    Niskie napiecie diody LED imobilajzera
    9 Nie wystepuje
    Brak sygnalu szybkosci pojazdu
    10 Nie wystepuje Nieprawidlowe dzialanie czujnika predkosci pojazdu
    15 Nie wystepuje Nieprawidlowa kontignacja przyrzadu.
    Jeżeli ktos wie jak zlikwidowac te błędy to proszę o pomoc ponieważ samochód w czasie jazdy potrafi zgasnać i trzeba poczekac chwile i znów zapala i za jakiś czas jest to samo!
  • Poziom 32  
    Masz problem z immo daj do kogoś kto naprawia i zajmuje sie takimi rzeczami
  • Poziom 35  
    Nie znam schematów do Vivaro, ale wygląda na problem stykologiczny w okolicach "modułu nadwozia" zwanego też modułem komfortu... Ewentualnie moduł uszkodzony / zawilgocony..
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 35  
    Co ty mi tu bleble ;)

    W sumie to jakoś nie pomyślałem że to na renówce, zasugerowałem się że to "oploidalne"
    Tak czy owak występujące sporadyczne porblemy w okolicach "moduł nadwozia' czyli BSI, komfort, kwestia nazwenicza. Jezeli to w nim siedzi immo to wokól tych problemów należy szukac usterki, cyż nie ?
  • Użytkownik usunął konto