Ja tam mysle tak samo jak kolega hal7.
Prawie codziennie w pracy spotykam sie z takimi tekstami, ze ktos tam ukradl kase, ta siec to zlodzieje bo tak drogo place.
Z tym okradaniem kasy to jeszcze sie nie zdazylo w moim prawie 6 letnim doswiadczeniu z prepaidami zeby operator kogos okradl, niestety zawsze malo rozgarnieci klienci albo zapomnieli, albo nie wiedzieli a i czasem, bo mysleli, ze jest tak a nie inaczej ale nie chcialo im sie zapytac kogos kompetentnego. Winna jest siec oczywiscie bo pewnie powinni przewidziec co jeden z milionow uzytkownikow akurat chce miec czy wiedziec.
Pare razy w zyciu sam sie sfrajerowalem i trzeba sie do tego przyznac.
Czlowiek madry na bledach sie uczy a glupi ma powody do narzekan.
Wracajac do play to zauwazylem, ze najwiecej zlego na temat tej sieci maja do powiedzenia osoby, ktore jej nie posiadaja.
Dodano po 17 [minuty]:
Baan wrote: Szczerze odradzam!!!!
- zasięg dobry tylko w większych miastach
- często zerwane połączenie
- fatalna obsługa
- potrafią zablokować połączenie wychodzące mimo uregulowanych płatności
Przeszedłem z 3 numerami z PLUSA i szczerze mówiąc do dzisiaj żałuje, cena to nie wszystko. Wolę płacić 2 razy więcej w PLUSIE i mieć spokojną głowę, moje telefony i tak na siebie zarobią, a żenująca szeroko pojęta jakość usług PLAY wpływa bardzo negatywnie na wizerunek mojej firmy.
Nigdy więcej PLAY!!!!!!!
To mnie najbardziej rozwalilo z zasiegiem, Niestety taka jest wiekszosc negatywnych opinii ludzi, ktorzy nie maja i nie mieli z ta siecia do czynienia. I jeszcze mowi, ze z plusa przeszedl - nie mam pytan poprostu...