Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Hyundai Accent - lokalizacja filtra paliwa i kabinowego

sokolktr 07 Feb 2008 19:48 13390 7
    sokolktr
    Level 10  
    Jestem właścicielem samochodu Hyundai Accent z 2004 r. Hatchback 5-drzwiowy z silnikiem 1.5L 12-zaworowy o mocy 88KM, wersja bez klimatyzacji. Mam dwa pytania gdzie w tym samochodzie znajduje się filtr powietrza przeciwpyłkowy (kabinowy) oraz gdzie znajduje się filtr paliwa? Wyjąłem schowek żeby wymienić filtr przeciwpyłkowy ale nie mam pojęcia gdzie on się znajduje. Co do filtra paliwa to przy silniku i pod samochodem go nie znalazłem.

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
    musiej
    Level 16  
    Witam , wejdż na stronę firmy FILTRON zarejestruj się i tam znajdziesz instrukcję montażu filtrów przeciw pyłkowych .
    sokolktr
    Level 10  
    Niestety nie ma na FILTRONIE instrukcji montażu filtra przeciwpyłkowego do mojego modelu samochodu.

Regulamin pkt 11 proszę poprawić. goldwinger
    KingKong
    Level 25  
    Pewnie po prostu nie ma. Nie we wszystkich autach są. Wystarczy telefon do serwisu. Pozdro
    User removed account
    User removed account  
    sokolktr
    Level 10  
    Faktycznie nie ma w tym samochodzie filtra przeciwpyłkowego (kabiny), sprawdziłem w serwisie.
    ptaszek1975
    Level 30  
    Szukaj po przewodach paliwowych jak masz wtrysk paliwa to jest to puszka metalowa z dwoma wyjściami może być nawet pod maską ta jak w cytrynie ZX