Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    t13
    Level 12  
    Witam
    Ostatnio zmieniłem telefon na Nokię N95 i Parrot KC3200 przestał synchronizować książkę telefoniczną. W efekcie jak ktoś dzwoni do mnie to widzę tylko numer no i oczywiście jak ja dzwonię to wybierać muszę z telefonu a nie z parrota. Prawdopodobnie winę ponosi soft parrota ale nie mogę wgrać nowego. Laptop na którym jest już ściągnięty nowy soft nie chce się z parować z parrotem. Czy ktoś może to robił i mógłby mi podpowiedzieć ?
    t13
  • Helpful post
    arax
    Level 2  
    Aktualizacja softu nie załatwi sprawy. Trzeba zaznaczyć wszystkie kontakty w twim telefonie i następnie wysłać przez bluetooth wizytówkę do parrot 3200. Teraz wystarczy dodać znaczniki głosowe i możesz wybierać połączenia głosem. Przychodzące rozmowy będą wyświetlane zgodnie z wpisem do książki telefonicznej. Jeżeli do poszczególnych kontaktów masz dołączone zdjęcia to automatycznie będą wyświetlane.
    t13
    Level 12  
    Dzięki - wszystko jasne. A czy są jeszcze jakieś "sztuczki" aby współpraca była przyjemniejsza?
    Co do uwag o zestawie Parrot + nokia n95 to generalnie jestem zadowolony ale nie do końca. Czasami telefon wymaga "resetu" czyli wyłączenia i włączenia bo gubi połączenie z parrotem.
    Jeszcze raz dzięki.
    mac1791
    Level 1  
    Witam.mam problem z zestawem parrot 3200,tzn po podlonczeniu wlancza sie na ekranie pojawia sie napis /do widzenia/ i wylancza sie .morze ktos pomorze.dzieki
    freton
    Level 11  
    Witam chcialem zaktualizowac soft w 3100, w laptopie dziala mi BT, program Parrot_Flash_update_wizard i najnowszy soft 4,18PL. Parrot laczy sie z lapkiem, jednak w momencie gdy nalezy wybrac port dla przeslania softu jest brak portow do wyboru. Kieduje sie instrukcja do wgrywania softu, gdzie jest pokazane dokladnie jak to powinno przebiegac jednak nie moge ustawic portu i przy probie wgrania softu proces zatrzymuje sie. W Parrocie opczywiscie usawiam funkcje aktualizacji softu. SZukam pomocy.
    Przemysław BB
    Level 2  
    ,,mac1791" musisz sprawdzić sobie zasilanie nie dochodzi do zestawu zasilanie ze stacyjki