Sam uczestniczę w rekrutacji m.in. na PP i nie mogę wyjść z podziwu czytając posty typu "kto pomoże mi przebrnąć przez te wszystkie rekrutacje na różne uczelnie". Przecież to jest samo wypisywanie danych osobowych, wybiera szkoły, kierunków. Rejestrując się na 3 uczelniach miałem tylko jedno pytanie, do niedoprecyzowanego pola - WKU [ Podlega / Nie podlega ]. Jeden mail i otrzymałem odpowiedź, że dla osób które są przeniesione do rezerwy należy wybrać nie podlega - w sumie niepotrzebnie bo odpowiedź znajdowała się w FAQ.
Moje pytanie co do tego wątku to:
- Czy ktoś wie kiedy rozpoczyna się "rekrutacja" do akademików PP? Ponieważ takiej informacji nigdzie nie znalazłem, a nie chciałbym przegapić tego faktu.
- Czy przy kwaterowaniu do akademików studenci "układani są" wedle wydziałów i kierunków? Chodzi mi o to, czy studenci jednego kierunku (w moim przypadku) EiT znajdują się w jednym akademiku, czy są rozstrzeleni po wszystkich?
Moje pytanie co do tego wątku to:
- Czy ktoś wie kiedy rozpoczyna się "rekrutacja" do akademików PP? Ponieważ takiej informacji nigdzie nie znalazłem, a nie chciałbym przegapić tego faktu.
- Czy przy kwaterowaniu do akademików studenci "układani są" wedle wydziałów i kierunków? Chodzi mi o to, czy studenci jednego kierunku (w moim przypadku) EiT znajdują się w jednym akademiku, czy są rozstrzeleni po wszystkich?