Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

renault megane coupe immo

21 Lut 2008 14:33 5269 9
  • Poziom 10  
    witam mam pytanie odnosnie immobilajzera w meganie 96rok przestał działac pilot nie otwiera centralnego oraz nie odpala auto ale nieswieci tez dioda od immo która jest przy odbiorniku w dachu (stara centralka z dioda w odbiorniku w podsufitówce) moze ktos sie spotkał z taka usterka powstała samoczynnie
  • Spec od samochodów
    nie samoczynnie prawdopodobnie zalane od anteny
  • Poziom 33  
    Poza tym dioda przy odbiorniku podczrwieni nie jest dioda imo tylko alarmu.
  • Poziom 10  
    Problem w tym ze niezostało to zalane tylko przestało działac zadnej wilgoci tam niema

    Regulamin, p.10.9. i 15. Proszę poprawić swoje posty w tym temacie. [MS]
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 33  
    A może najpierw spróbowa synchronizacji i naprawy starych pilotów. Koszt 3 razy mniejszy jak wywalenie imo. Moge sprowadzi kod immo i pomóc w synhronizacji kluczy.
  • Poziom 2  
    Witam mam problem z immo nie mam ani centralnego ani nie chce odpalic auto dioda od immo pali sie, w pilocie wymienione baterie. Zauwazylam ze w pilocie dioda daje dosc dlugi sygnal a wczesniej dawal impulsywne miganie. W czym problem.
  • Poziom 9  
    Pojawia sie kontrolka ekg?
    sprawdz pod maską złacze sterownika lubi sie tam znalezc woda.

    Dodano po 1 [minuty]:

    o chyba za pózno
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Było pisane tyle razy! Zamykam.