Witam. Mam problem z tym telewizorem. Kiedyś odbierał ok ale od jakiegoś czasu prawie każdy program TV jest odbierany bardzo niewyraźnie, tzn. dźwięk strasznie trzeszczy pierdzi czy coś takiego nie wiem dokładnie jak to opisać, natomiast obraz jak się go od razu włączy to tak dosłownie 1 sekundkę jest ok a później jest niezaciekawy tak jaby się rozstrajał. Ja się stroi obraz to niby jest ok lecz jak się go da do zapisu do pamięci to traci i dźwięk i obraz. Zdarza się tak że jak przerzce na jakiś kanał np Discovery civilisation to tylko 1 sekunda jest ok a później jedeynie szum zarówno obrazu jaki i dźwięku (jakby był wogóle nienastrojony). Nie odbieram również nowych stacji (na nowym TV wszystko działa ok wszystkie stacje łapie). Jeśli istnieje jakaś możliwość przestrojenia głowicy bądź zamówienia nowej w rozsądnej granicy cenowej to byłbym bardzo tym zainteresowany. TV nie jest nowy. Mam róweniż podobny problem z magnetowidem były one kiedyś sprowadzone ale bardzo dawno z zagranicy. Nie wiem może tam jest jakiś inny system czy coś. Za wszelkie wskazówki z góry dzięki. Pozdrawiam