Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Technics Amplifier SA-EH760 brak reakcji na klawisze

04 Mar 2008 15:47 2149 7
  • Level 23  
    Witam mam wieże Technics niestety po włączeniu do sieci wszystko się włączy tylko nie segment SA-EH760sund processor cd działa i deck też ale na Sa-EH760 nie mogę nic przełączyć jak włączę go z trybu staby włączy sie ale nic poza tym nie mogę przełączyć działa tylko włącz wyłącz żadne inne funkcje nie działają np wyszukanie stacji czy przełączenie na cd lub decka
  • Car audio specialist
    Zacznij od taśm połączeniowych - w systemach mini Technicsa często klawiatura jest w jednym module a procesor współpracujący z nią w innym, jak nie pomaga to być może uwaliłeś port w procesorze obsługującym tą klawiaturę.
  • Level 23  
    Witam jest możliwość zakupu procesora jeszcze nie jestem pewny czy jest uszkodzony sprzęt na pewno wcześniej był naprawiany i gość nie dał rady sobie z tym sprzętem
  • Helpful post
    Level 36  
    Tam padał proc w tym segmencie-przepięcia lub burza. Proca mogę zamówić.
  • Level 23  
    Co mam panu odczytać z procesora i jaki jest koszt procesora? i jeszcze jedno pytanie jak sprawdzić czy to na 100% procesor
  • Level 23  
    Zdecydowanie kupie procesor do tej wieży
  • Level 23  
    Po przerwie zabrałem się za tą wieże i przypadkiem miałem okazje podstawić sam sund procesor okazje sie ze w moim przypadku uszkodzenie jest w dokładnie w nim podstawiony działał normalnie jak podłączę mój blokuje wzmacniacz usterka opisana wyżej teraz przynajmniej wiem ze nie jest procesor uszkodzony
  • Level 23  
    Naprawiłem już sprzęt okaza się tyko kondesator przy wyświetlaczu 33uf