Używałem opcji szukaj ;] w bazie nie ma....albo mi nie znajduje ?
Potrzebuje schemacik bo mam problem z (chyba) potencjometrami (gałki:P)
a czas zrobił swoje i nie da się odczytać jakie to są...
Gałeczka prawy/lewy działa na chybił trafił (aby wogóle grały 2 głośniki trzeba się nieźle nakombinować z wszystkimi 4 gałkami... głośnością i prawym/lewym trzeba się bawić z 5 min aby utrafić...a i to nie zawsze..)
Ich wymiana chyba nie jest złym pomysłem ? Chyba, ze ktoś ma jakiś inny pomysł na naprawę ^^
(wiem ze temat bardziej się nadaje do -początkujących serwisantów ale pierw wole zdobyć schemat)
errata:
Znalazłem... ta wasza wyszukiwarka jakoś nie działa:/ na szczęście jest spis. Sry za żale :] Temat najlepiej usunąć.
Podaj rodzaj , markę i symbol urządzenia w temacie!
Patrz -- >OGŁOSZENIE 3/trzecie/ od góry w tym dziale.
W tym dziale nie udzielamy porad i nie zajmujemy się naprawami. [hefid]
Potrzebuje schemacik bo mam problem z (chyba) potencjometrami (gałki:P)
a czas zrobił swoje i nie da się odczytać jakie to są...
Gałeczka prawy/lewy działa na chybił trafił (aby wogóle grały 2 głośniki trzeba się nieźle nakombinować z wszystkimi 4 gałkami... głośnością i prawym/lewym trzeba się bawić z 5 min aby utrafić...a i to nie zawsze..)
Ich wymiana chyba nie jest złym pomysłem ? Chyba, ze ktoś ma jakiś inny pomysł na naprawę ^^
(wiem ze temat bardziej się nadaje do -początkujących serwisantów ale pierw wole zdobyć schemat)
errata:
Znalazłem... ta wasza wyszukiwarka jakoś nie działa:/ na szczęście jest spis. Sry za żale :] Temat najlepiej usunąć.
Podaj rodzaj , markę i symbol urządzenia w temacie!
Patrz -- >OGŁOSZENIE 3/trzecie/ od góry w tym dziale.
W tym dziale nie udzielamy porad i nie zajmujemy się naprawami. [hefid]