Witam stałem sie posiadaczem Kotła dwu funkcyjnego Brδtje i zasobnika C.W.U
i mam mały problem:)
Dostałem instrukcje do tego pieca w ulubionym języku Chiński uproszczony ,
i nie mam pojęcia jak go podłączyć
instalacje C.W.U i zasilanie kotła mam zrobioną chodzi mi tylko i wyłącznie o podłączenie pieca do instalacji C.O .
Piec posiada dwie pompy jedna do C.W.U i drugą do zasilania C.O.
Ale tez dostałem do tego zawór trójdrożny i sie zastanawiam bo na instalacji C.O ma tez chodzić ogrzewanie podłogowe i sie zastanawiam czy zawór trójdrożny zamontować na C.W.U czy tez między podłogówką a grzejnikami, a C.W.U chodzi sobie na osobnym obiegu
Z pieca wychodzi też końcówka 3/4 cala za jakimś zaworem i z tym mam największy problem do czego to jest , i gdzie to podłączyć na rysunku numerek 6 (rys. To panel z pieca do podłączeń instalacji )
Czy trzeba tez jeszcze dokupić dodatkowa pompę do zasilnia C.O
i mam mały problem:)
Dostałem instrukcje do tego pieca w ulubionym języku Chiński uproszczony ,
i nie mam pojęcia jak go podłączyć

instalacje C.W.U i zasilanie kotła mam zrobioną chodzi mi tylko i wyłącznie o podłączenie pieca do instalacji C.O .
Piec posiada dwie pompy jedna do C.W.U i drugą do zasilania C.O.
Ale tez dostałem do tego zawór trójdrożny i sie zastanawiam bo na instalacji C.O ma tez chodzić ogrzewanie podłogowe i sie zastanawiam czy zawór trójdrożny zamontować na C.W.U czy tez między podłogówką a grzejnikami, a C.W.U chodzi sobie na osobnym obiegu
Z pieca wychodzi też końcówka 3/4 cala za jakimś zaworem i z tym mam największy problem do czego to jest , i gdzie to podłączyć na rysunku numerek 6 (rys. To panel z pieca do podłączeń instalacji )
Czy trzeba tez jeszcze dokupić dodatkowa pompę do zasilnia C.O