Automapę na Polskę mam, a na europę niestety nie mam i nie mogę jej przetestować bo nie ma wersji demo na europę, dlatego właśnie założyłem ten temat aby ktoś kto ma Automapę na europę podzielił się wrażeniami. W dodatku z Automapą jest przynajmniej jeden problem, muszę wykupić subskrypcję przedłużającą licencję bo około stycznia skończyła mi się, koszt 99 zł. Rozszerzenie na europę koszt 339 zł. W sumie 438 zł. (minimum) W dodatku w sklepie nie kupię tych dodatków, można je kupić na allegro ale w taki sposób że muszę sprzedającemu podać swój numer licencji i adres e-mail który został użyty do rejestracji programu. Wydaje mi się że numeru licencji nie można nikomu podawać. I to jest główny powód dlaczego myślę o innym programie. Może jest jakiś inny bezpieczny i dobry program. Oczywiście nad Automapą wciąż się zastanawiam, bo wersja na Polskę jest jak najbardziej OK, i wszystko wskazuje na to że na europę też tak będzie. W Automapie zastanawia mnie skąd taka cena mam na myśli wspomniane wyżej 438 zł. za samo przedłużenie subskrycji i poszeżenie mapy o europę. Nowiutki pełny programik Automapa europa kosztuje 412 zł. więc wychodzi i taniej i bezpieczniej.