Witam! Czy miał ktoś do czynienia z tą nawigacją(Aristo Voyager X500) lub może ktoś ma jakieś pomysły aby ją odblokować. Z góry wielkie dzięki.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkm_serwis napisał:Że zapytam gdzie ten twój konkret ? Chyba ze chodzi o reklamę która masz w opisie , tu można coś doczytać http://peb.pl/nawigacje-i-mapy/ moderator napisał "Następna taka porada skończy się ostrzeżeniem. Albo konkret, albo nic.
marek216"
Może tak jak większość win CE 1 podlaczylylem PDA kablem do pc wykryło go w activesync, wcisnąlem exploruj
2 skopiowalem regedit.exe do \Windows\StartUp i modified.reg do \Document and settings
3 zrobilem soft reset, przyciskiem reset z boku PDA (nie wolno przełaczać z tyłu urządzenia na OFF bo wtedy zrobi sie hard reset i wszystko wraca do poprzedniego stanu), uruchomilo sie okno regedit (u mnie przy wyjetej karcie okno regedit sie nie wlaczało i dopiero z włozona karta poszło i nie zawsze za pierwszym razem po soft resecie) klinkałem File import, znalazłem modifiet.reg w document and settings i klinkalem 2 razy, potem znów przez exploruj w activesync wyciąlem rededit.exe z \Windows\StartUp i wkleiłem do \Windows\Programs a potem showtaskbar.exe do \Windows\StartUp
4 znow soft reset. teraz powinien sie wlczyć pulpit winCE pasek jest automatycznie ukryty wiec trzeba kliknac w lewym dolnym rogu i sie pojawi
Z niego korzystalem chciaz nie robilem wszystkiego tak jak napisali poniżej bo to opis do innego urządzenia jakiegos mediona
Brought to you by GpsPasSion.com - http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=23418
0drops napisał:danmisio jak odblokować to niewiem ale jak wgrać automape to moge ci podać odezwij się do mnie jak coś
Cytat:??????????? Hmm dobre, kolega widzę za bardzo nie w temacie. Jak wgrałeś sobie AM to mapy są raczej jedne - czyli od AM.
czarnygsm napisał:Odblokwałem już aristo mam dostęp do pulpitu ale na tym koniec brak synchronizacji z activesynch uniemozliwia wgranie automapy macie jakies pomysły ? podłaczając navi albo odrazu pojawia się nowy dysk albo przełączam w windowsie na serial conection i mimo tego active go nie widzi.