Witam serdecznie. Zakupilem (w zasadzie moja rodzina zakupila bez konsultacji ze mna) router firmy belkin. Zakupilem, poniewaz siostra kupila laptopa i chce rozdzielic lacze miedzy swoj komputer stacjonarny, a jej laptopa (poprzez wi fi). I tu pojawia sie problem, bo mam problem z konfiguracja. Lacze to multimedia 6mb, wiec jest podlaczony przez modem z multimedii z moim komputerem. Teraz gdy podlaczylem kabel z modemu do routera, i dalej z routera kabel do komputera, to internet jest ale tylko na komputerze, ba na laptopie (wi fi) widzi router i ladnie sie z nim laczy, ale neta juz nie ma. Jezeli wylacze komputer i zrestartuje router to net pojawia sie na laptopie, a na stacjonarnym juz nie. I tak na zmiane. W czym lezy problem, jak mam skonfigurowac router by internet byl na stacjonarnym poprzez kabel i na laptopie poprzez wi fi? Wiele czytalem na forach o roznych ustawieniach routera, ale zaden konkretnie nie dziala. Wydaje mi sie, ze wszytsko jest dobrze podlaczone, bo innej mozliwosci nie mam. Ponizej dolaczam linki do zdjec routera, modemu i sposobu podlaczenia. Bardzo prosze o pomoc.