Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jak podlaczyc cyfrowy polsat do innego dekodera???

forteKs 08 Apr 2008 15:45 19250 7
    forteKs
    Level 2  
    Mam problem chcialbym ogladac cyfrowy polsat na 3 telewizorach a mam jeden dekoder polsatowski!~ Czy jest mozliwosc podlaczenia do innego dekodera?? Np. sky ?? posiadam dwa takie dekodery ale gdy podlacze kabel z anteny to wyswietla brak sygnalu!!!!

Dodano po 1 [minuty]:

moj dekoder to echostar dsb 717
    Marcin1980
    Level 23  
    To raczej Ci się nie uda, możesz jedynie rozdzielić sygnał Video, ale i tak będziesz zmuszony oglądać tylko to co jest w pokoju z dekoderem.
    AnnoDomi
    Level 27  
    Można zastosować key-sharing i kopiować klucze do pozostałych dekoderów - poczytaj na forach TVSat. To umożliwi oglądanie kilku programów niezależnie - tak jakby jeden tuner z trzema głowicami ;) Legalne jedynie w ramach tego samego użytkownika. Udostępnianie kluczy osobom trzecim jest już nielegalne. Dobrze sprawują się tunery Fergussona.
    forteKs
    Level 2  
    Dostalem od znajomego samsung DSB A300w , Czy teraz moge cos wykabinowac tak aby dzialal na nim polsat cyfrowy???? w tych sprawach jestem laikiem wiec jak ktos cos wie prosze o dokladne opisanie co musze wykonac!!! Z gory dziekuje!!!

Dodano po 3 [godziny] 50 [minuty]:

Na innych forach pisza ludzie ze trzeba kupic spliter . Czy to pomorze?? bo inni ludzie pisza ze to dziasla tylko na cyfre a na polsat nie!!! prosze o odp.
    darek23422
    Level 27  
    Spliter działa tylko na c+ polsatu nie rozdzielisz na kilka tunerów czyli nie będziesz mógł oglądać innych kanałów na i 2 tv możesz tylko rozdzielić sygnał video i oglądać to samo co na tym tunerze z kartą.
    forteKs
    Level 2  
    Z gory dziekuje :!:
    supermach
    Level 23  
    W Polsacie karta jest parowana z dekoderem, więc działa tylko z jednym dekoderem (do którego została przypisana. Na innym (nawet "polsatowskim") nie zadziała.